2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2369246 بازدید | 25721 پست
بزار روی شوفاژ یا کنار بخاری یا روی بخار کتری مواظب باش ظرفت اب نشه کاری به جنس موهات نداشته باش همو ...

ایمان قلبی جان موهای منم خشک و وزه ..محلولی که به ساقه میزنی داخلش حنا نریختی درسته؟و فقط به اونیکه به ریشه میزنی حنا اضافه کردی درسته؟دوس دارم وز موهام گرفته بشه نرم بشه

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

عزیزم چه ماهه، ماشاالله. ان‌شاالله در پناه خدا تنش سالم باشه. پاپوش پاش رو خودت بافتی؟ خیلی نازه😍

این کامنتم ریپلای عکس ایمان قلبی بود، نمی‌دونم چرا ریپلای نشد.

اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد
عزیزم حتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتما امیدی هست کامممممممممممممممممممملا امیدی هست قططططططططططططططعا ...

نه ندیدم خیلی دوست دارم ببینم

دوستان میشه برای تشکیل قلب نی نی ام و سالم بودنش یک صلوات بفرستین؟؟؟؟ممنونم

ايمان قلبي و شيواناي نازنينم مرسي از دلگرمياتون♥️

بخدا انقد بچه هاي اين تاپيكو دوست دارم كه خدا ميدونه

نديده احساس ميكنم سالهاست ميشناسمتون😘

همه تون رو مثل خواهراي نداشته م دوست دارم و ساعتي از روز نيست كه به يادتون نباشم♥️♥️♥️

♥️خدايا شكرت♥️
عزیزم حتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتتما امیدی هست کامممممممممممممممممممملا امیدی هست قططططططططططططططعا ...

شیوانا جون من حاات صورتم قلبی هست یعنی قسمت پیشونیم از دوطرف یکم خالیه اگه به اونجا محلول بزنم کمی مودرمیاد؟آخه اونجا اصن مونداره

عزیزم حنایی که خودت تهیه میکنی اسم داره که بشه همون بخرم، یا اینکه مثلا کیلویی میخری و از مرغوبیتش ر ...

عزیز دلم 

من حنای فرمایش اتابک اعظم دارم ولی چون بزرگ بوده خیلی وقته دارم ازش استفاده میکنم و الان آخرشه

روغنای من مارک روغن امروزه

هانوش و فیلیسیتی دو منبع دیگه هم دارن که میگن روغناش خوبه

از همشون اینترنتی میتونی سفارش بدی

سایت هانوش از مازندران میفرسته

و فیلیسیتی آقای من رو میشناسه که از سایت برای بچه ها میفرسته ولی بابد مواظب باشی روغن خوب بهت بده چون یک نفر راضی نبود بقیه راضی بودن

این روغن امروزم روغناش عالیه نسبتا گرونتره 

تووووووووووجّه توووووووووووجّه                     من کاربریمو لغو میکنم زیییییییییییرا باهاش از تجربیاتم در مورد حکیم  گفتم که واقعا بهش مدیونم، بیماریهای لاعلاجی از من و اطرافیانم خوب کرده و درمانهایی درحد معجزه ازش دیدم بنابراین حاضر نیستم کسی بیاد غیبت اونو به من بکنه و اگرم دفاع کنم بگه تو پول میگیری.آیدی شیوانارو بستم چون هر حرفی نیاز بود گفتم و شونزده ساعت وقت گذاشتم براتون تاپیک جمع بندی زدم.اگرم سوالی دارید از بقیه دوستان توی تاپیک بپرسید همه دوستان پروفسورای محلول دارن.من حقیقتا پنج ماهه شبانه روز پاسخ دادم و دِین خودمو ادا کردم.چیزی ناگفته نمونده. در کنارتون هستم ولی یه دوست معمولی.نه کسی که محلول رو معرفی کرده.جواب سوالاتون رو از توی تاپیک محلول برای کم پشتی مو پیدا کنید.من هشتصد ص خوندم تا این محلول رو پیدا کردم از یک تاپیک خاموش برای شما دو ص تمام تجربیاتم رو جمع آوری کردم از سه سال نتایجی که روی سر حدود چهارصد فرد مختلف دیدم.امیدوارم بهترین استفاده رو بکنید.شیوانا تموم شد کاربریشم بسته شد.دیگه کسی به این نام صدام نکنه لطفا. اینم به تجربیات قبلم تو این چند ماه اضافه شد که بعضیها ممکنه دیرتر جواب بگیرن یا بدون ریزش شروع کنن و بعد از زدن محلول تازه ریزش بگیرن(موهایی که بعدا قرار بوده بریزه میریزه نه موی سالم) اگرم محلول زدید در هیچ حالتی یهو ول نکنید.ممکنه موهاتون بریزه.اگرم میخواید محلول رو بزنید اول تاپیک محلول برای کم پشتی مو رو خوووووب بخونید.چون خیلیا در اثر بدفهمی مدتی اشتباه مصرف کردن
ایمان قلبی جان موهای منم خشک و وزه ..محلولی که به ساقه میزنی داخلش حنا نریختی درسته؟و فقط به اونیکه ...

عزیزم من واسه ساقه فقط نصف قاشق چای خوری ریختم به فرموده استادمون شیوانا جون

ولی از وقتی موهامو با برس چوبی بجای شونه برس میکشم خیلی بهتر میشه اخر سر هم یکم نارگیل ب کف دستم میمالم و همونو به ساقه هام همزنم خ خوب شده موهااام الحمدلله 

انقدر وزی موهام کم شده ک امروز کلا سشوارمو جمع کردم

خدایا دوستت دارم...
درشو که همون اول باید بکنی بندازی دور...😀 بابا کسی که ساختتشوقت سر خاروندن نداره کسی هم دنبال وقت ...

من از یه عطاری پرسیدم گف برا چی خوبه😐 

منم زورم گرف 😬 گفتم مو رو باهاش میشورن ه 😀 

بهم گف ؛خوب شد گفتی نمیدونستم 😂😂منم بدون خداحافظی اومدم بیرون 😀😬

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢
واااااای مرسی عزیزم اره خودم بافتم خاستم بگم خجالت کشیدم خخخخخ

عجب هنرمندی بابا😘😍

تووووووووووجّه توووووووووووجّه                     من کاربریمو لغو میکنم زیییییییییییرا باهاش از تجربیاتم در مورد حکیم  گفتم که واقعا بهش مدیونم، بیماریهای لاعلاجی از من و اطرافیانم خوب کرده و درمانهایی درحد معجزه ازش دیدم بنابراین حاضر نیستم کسی بیاد غیبت اونو به من بکنه و اگرم دفاع کنم بگه تو پول میگیری.آیدی شیوانارو بستم چون هر حرفی نیاز بود گفتم و شونزده ساعت وقت گذاشتم براتون تاپیک جمع بندی زدم.اگرم سوالی دارید از بقیه دوستان توی تاپیک بپرسید همه دوستان پروفسورای محلول دارن.من حقیقتا پنج ماهه شبانه روز پاسخ دادم و دِین خودمو ادا کردم.چیزی ناگفته نمونده. در کنارتون هستم ولی یه دوست معمولی.نه کسی که محلول رو معرفی کرده.جواب سوالاتون رو از توی تاپیک محلول برای کم پشتی مو پیدا کنید.من هشتصد ص خوندم تا این محلول رو پیدا کردم از یک تاپیک خاموش برای شما دو ص تمام تجربیاتم رو جمع آوری کردم از سه سال نتایجی که روی سر حدود چهارصد فرد مختلف دیدم.امیدوارم بهترین استفاده رو بکنید.شیوانا تموم شد کاربریشم بسته شد.دیگه کسی به این نام صدام نکنه لطفا. اینم به تجربیات قبلم تو این چند ماه اضافه شد که بعضیها ممکنه دیرتر جواب بگیرن یا بدون ریزش شروع کنن و بعد از زدن محلول تازه ریزش بگیرن(موهایی که بعدا قرار بوده بریزه میریزه نه موی سالم) اگرم محلول زدید در هیچ حالتی یهو ول نکنید.ممکنه موهاتون بریزه.اگرم میخواید محلول رو بزنید اول تاپیک محلول برای کم پشتی مو رو خوووووب بخونید.چون خیلیا در اثر بدفهمی مدتی اشتباه مصرف کردن

راستي شيواناجون من تغذيه م يه كم بده،مثلا در اين حد كه صبحونه تقريبا نميخورم،شير اصصصلا نميخورم،آب فقط با شام و ناهار هر كدوم يه ليوان،ميوه عمرا،مگه چند روز يه بار به زور شوهرم،

ولي الان مدتيه سوسيس كالباس،مايونز،و نوشابه رو كنار گذاشتم

به نظرت اينايي كه نميخورم چقد تاثير دارن رو مو؟الانم كه دمنوشا رو ميخورم ديگه اصلا وقت نميشه واسه چيزاي ديگه

♥️خدايا شكرت♥️
ايمان قلبي و شيواناي نازنينم مرسي از دلگرمياتون♥️ بخدا انقد بچه هاي اين تاپيكو دوست دارم كه خدا ميد ...

عزیزمی دلتو بسپار بخدااااا خدا خودش قلبمونو اروم میکنه انشالله منم خ حس خوبی ب این تاپیک و بچه های اینجا دارم بنظرم هرکس خدا دوسش داره و امام رضا نظر کرده راهش افتاده اینجا با این همه مهربونی شیوانا

خدایا دوستت دارم...
عزیزمی دلتو بسپار بخدااااا خدا خودش قلبمونو اروم میکنه انشالله منم خ حس خوبی ب این تاپیک و بچه های ا ...

قربون خدا و امام رضا برم كه منو با شماها آشنا كرد😘

♥️خدايا شكرت♥️