2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2369065 بازدید | 25721 پست
ایلین جون ی دعا بهت میگم لطفا بدون طنبلی بخون اگه اشتباه نکنم از امام حسین روایت شده و فلج رو شفا دا ...

پس چرا هیچی به من جواب نمیده و خدا تنهام گذاشته من کسی رو. ندارم جز خدا اونم تنهام گذاشتن

1400/02/12** من دیگه ازت چیزی نمی خوام**

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام عزیز دلم بله روغن نارگیل هم از آقای men خریدم و فوق العاده راضی أم رنگش سفید و جامد و بوی شیر ...

مرسی نازنین حتما سفارش میدم آخه من قبلش از یه خانومی خریدم یعنی بوی نارگیلش مستم کرده بود هنوزم بطریشو دارم ولی یه بطری اندازه جای آستون رو 16 داد خب زودم تموم شد اما اثرش عالی بود حالا انگار این خوبه کارش 

دوست جونا شیوانا چی شده ازش خبری نیست متوجه نشدم

شیوانا جون دیروز غروب گفتن . شبها نمیتونن بیان و پاسخگو باشن . چون پزشکشون گفتن شب گوشی به دست نباشن .

حالا شیوانا جون قراره زحمت بکشن و من بعد روزها بیان اینجا

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
اورانوس شیوانا چی شده بهم بگو 

عزیزم

شیوانا جون دیروز غروب گفتن . شبها نمیتونن بیان و پاسخگو باشن . چون پزشکشون گفتن شب گوشی به دست نباشن .

حالا شیوانا جون قراره زحمت بکشن و من بعد روزها بیان اینجا

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
چی شده بهش مشکلش چیه

توضیح ندادن ...

ویهان پخش مهربان پیدا کنم بهتره چون شیوا جون ازش استفاده کرده و خوبه

عزیزم روغن ویهان هم همه ویژگی های روغن خوب رو داره هم عطرش عالیه هم از نظر ظاهری خوبه،از لحاظ قیمتم با روغن امروز تقریبایکیه

من هرجا تو شهرمون رفتم فقط،ویهان داره که خوراکی نبود

جاهایی هم که خوراکی داشتن برای برند خاصی نبود و اکثرا خودشون گرفته بودن

همه جا که همه ی مارک ها نیست مگه اینکه سفارش بدیم برامون بفرستن

سلام دوستان این محلول برای آبرو چند وقت طول میکشه تا بیاد بیرون?

چون پوست صورت نازک تره ، فکر میکنم در عرض یک ماه در بیاد .

دوستان میگفتن موی ابروشون زودتر درومده

عزیزم سه بار عمل کردم بعدشم شیمی درمانی بعد اونم پرتودرمانی ممنون عزیزم😔

عزیزم آیت الله تبریزیان توی قم رایگان ویزیت می کنند تو اینترنت بزنی روش نوبت دهی و آدرس و شماره هاش هست ؛ایمان داشته باش که نتیحا میگیری ار طب اسلامی

تو طب اسلامی درمان بیماری مثل ام اس از سرماخوردگیم راحت تره ایشالله شمام جواب میگیری😘