2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2369037 بازدید | 25721 پست
سلام مببخشید روغن نارگیل هم از این آقا خریدین؟ بوش چطوره؟ و چقدر به نظرتون طبیعی بود؟ من میخام نارگی ...

سلام عزیز دلم

بله روغن نارگیل هم از آقای men خریدم و فوق العاده راضی أم

رنگش سفید و جامد و بوی شیرین خوردنی داره که وقتی تو هوای گرم باشه کم کم آب میشه

چندین بار این محلول رو به موهام زدم عاااالی جواب گرفتم 

تو حموم هیچچچچ گونه ریزش مویی ندارم الحمدلله ، موقع شونه کردن نهایتا ۱۰،۱۵ تا میریزه که برای منی که موهام دویست تا دویست تا میریخته یعنی معجججججزه

هر قوطی نوشابه کوچیکش نارگیل رو میدن ۱۰ تومن که همون ۲۵۰ سی سی هست

امیدوارم جوابم کامل باشه 

شیوانا جون عزیزم پستتون رو الان خوندم

الهی هرچه زودتر کسالتتون برطرف شه ، ازتون میخوام بیشتر به فکر سلامتیتون باشید 

عزیز،میشه برای شفا و عافیتم و بخشش گناهانم دعا کنی؟انشالله بِ حق دل پاکِت خدا به منم نگاه کنه🙏

سلام گیسو کمندا..کسی تجربه زدن محلول به مژه ها رو داشته؟؟ایا چمشمش سالمه همچنان😁دوست دارم به مژه ها ...

من زدم به بالای مژه ها مث ریمل که پایین میزنن نه چشمم رو بستم ک به پشت مژه زدم خوب بود حتی نسوخت 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چی بگم عزیزم دلم نمیخواد تو این تاپیک پست ناراحت کننده بزارم ولی دلم میخواد برام دعاکنین قبلا تومور ...

آیلین جان ، تومورت با چی خوب شده بود ؟ دارو گیاهی یا شیمیایی؟

خواهرم طب اسلامی خونده یه مریض داشت که اونم تومور داشت با دارو گیاهی حالش خوب شد حتی دکترش باور نمی‌کرد بهش گفته بود باید عمل کنی وگرنه ال میشی و بل میشی

حتی میگفت ۱۵ سال بود دیگه هیچ بویی رو نمی شنیدم ولی تو همون جلسات اول درمان دیگه بوها رو حس میکرد.

میخوام بگم اولا ان شاالله که چیزی نیست اگر هم خدایی نکرده چیزی بود، حتما برا درمان برو پیش طبیب اسلامی

دارد زمان آمدنت دیر می‌شود،    دارد جوان منتظرت پیر می‌شود،   وقتی به نامه ی عملم خیره می شوی،    اشک از دو دیده ی تو سرازیر می‌شود،      کی این دل رمیده ی من هم زهیر وار،       در دام چشم های تو تسخیر می شود،    این کشتی شکسته ی طوفان معصیت،   با ذوق دست های توست که تعمیر می شود،     حس میکنم که پای دلم لحظه‌ی گناه،     با حلقه های زلف تو درگیر می شود،   در قطره های اشک قنوت شب شما ،    عکس ضریح گمشده تکثیر می شود،     تقصیر گریه های غریبانه ی شماست     دنیا غروب جمعه چه دلگیر می شود...                           

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1501234/مراقبهای-پوست-وتوصیه-های-شیوانا?page=1

دارد زمان آمدنت دیر می‌شود،    دارد جوان منتظرت پیر می‌شود،   وقتی به نامه ی عملم خیره می شوی،    اشک از دو دیده ی تو سرازیر می‌شود،      کی این دل رمیده ی من هم زهیر وار،       در دام چشم های تو تسخیر می شود،    این کشتی شکسته ی طوفان معصیت،   با ذوق دست های توست که تعمیر می شود،     حس میکنم که پای دلم لحظه‌ی گناه،     با حلقه های زلف تو درگیر می شود،   در قطره های اشک قنوت شب شما ،    عکس ضریح گمشده تکثیر می شود،     تقصیر گریه های غریبانه ی شماست     دنیا غروب جمعه چه دلگیر می شود...                           

[QUOTE=50666274]سلام عزیز دلم بله روغن نارگیل هم از آقای men خریدم و فوق العاده راضی أم رنگش سفید و جامد و بوی شیر ...[

سلام دوست جون حال و روزت دقيقاااا مثل منه منم از روغناي آقاي من خريدم 

سري سومم هم سفارش دادم همين روزا ميرسه 

اينبار تا زنگ زدم حتي پول هم هنوز نريخته بودم برام ارسال كردن 

واقعا ازشون ممنونم كه اينقدر با وجدانن 

باع...
شيوانا جون كجايي؟!!بيا ببين مو گوگولي دارم يه عالمه

خیییلی خوشحال شدم درسا جون 😀

مباااارکه 😍😍

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
آیلین جان ، تومورت با چی خوب شده بود ؟ دارو گیاهی یا شیمیایی؟ خواهرم طب اسلامی خونده یه مریض داشت ک ...

عزیزم سه بار عمل کردم بعدشم شیمی درمانی بعد اونم پرتودرمانی

ممنون عزیزم😔

🌟❤♥کاش میشد پشت دستهای خدا را بوسید🌟❤♥