2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2369030 بازدید | 25721 پست
دوست جونا ما هرچی اتفاق خوب واسه موهامون افتاده اول از خدا بعد شیوانا داریم لطفا یکم به پیامش توجه ک ...

ببخشید پرواجونم من نمیدونستم😅تازه صفحه ی 88هستم😊

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

من برای دخترم که امسال کنکوریه خیلی آکادمی‌ها رو بررسی کردم، آکادمی مهر رو هم دیدم، چیزی که برام جالب بود تعداد زیاد رتبه‌های برترشه. ظاهراً رکورددار بیشترین تعداد رتبه‌های برتر کشوره.

گفتم اینجا هم معرفی کنم شاید به درد مامان‌هایی بخوره که بچه‌شون کنکوریه 🌱

mehredu.com

سلام دوستای مهربون میشه برای سلامتیم دعاکنید؟؟؟ خدایا دارم میمیرم از نگرانی دعاکنید خدا ب خودم شوهر ...

عزیزم ایشالا چیزی نیست

ولی حتما به دکتر سر بزن .باشه؟

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰
چي شده شيوانا؟؟؟؟؟؟مريضه؟؟؟؟خدا نكنه 

عزیزم شیوانا جون توضیحی ندادن فقط گفتن دکتر گفته نباید غروب به بعد گوشی دستش بگیره و گفتن اگه میشه بچه ها روزا سوال بپرسن

زیباترین عشق نگاه خداوند به بندگان است، تورا به همان نگاه میسپارم....

بچه چله اقای حق شناس ک شیوانا جون گفتن چله زیارت عاشورا هست ک خ مجربه تو نت سرچ کنید چهله زیارت عاشورای اقای حق شناس با توضیح واستون میاد و خ حاجت میده

عزیزم ایشالا چیزی نیست ولی حتما به دکتر سر بزن .باشه؟

ان شاءالله 

راستش تی تی جون تازه دکترام تموم شده ی مدت همش چکاپ و اینور و اونور ک مشخص بشه برای بچه دار شدن مشکلی دارم یا ن

آخرشم ی پولیپ لعنتی تو رحمم بود ک عکس رنگی باید بگیرم و بعدم درش بیارم از ترسم اوناروهم نرفتم هنوز

حالا بخوام برای این موضوع برم دیگه توانشو ندارم واقعا من منتظر بچمم ن چیز دیگه ای😢😢

ناراحت خودم نیستم آخرش مرگه نمیخوام آب شدن شوهر و خونوادم رو ببینم

🌟❤♥کاش میشد پشت دستهای خدا را بوسید🌟❤♥
ان شاءالله  راستش تی تی جون تازه دکترام تموم شده ی مدت همش چکاپ و اینور و اونور ک مشخص بشه برا ...

الهی گلم اینجور نگو من برات دعا میکنم.

برو دنبال پولیپت ایشالا نی نی بعدش تندی میاد تو دلت😍😍😍😍

راستیییییی خانوم دکتر شدنت مبارک😘😘😘😘

ببخشید پرواجونم من نمیدونستم😅تازه صفحه ی 88هستم😊

شما ببخشید 

من کلی گفتم عزیزم انشالله ک شما هم حسابی موهات پر پشت میشه

شما ببخشید  من کلی گفتم عزیزم انشالله ک شما هم حسابی موهات پر پشت میشه

ایشااااالاااااااا😍😍😍😍😍💪💪💪💪💪

ان شاءالله  راستش تی تی جون تازه دکترام تموم شده ی مدت همش چکاپ و اینور و اونور ک مشخص بشه برا ...

ایلین جان نگران نباش من خ دلم روشن مطمئنم ک چیزی نیست ولی برو دکتر تا خیالت راحت شه