2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2368969 بازدید | 25721 پست
جواب چیرو خانومی؟

سلام گیسو کمند😍

اون بالاتر پرسیدم درمورد روغن و سرکه.

ممنونم گلم

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام من یک ماه استفاده میکنم.موقه روغن زدن هنوز ریزش دارم.با حنای بیشتر موهام کمتر میریزه 

ولی بعدش خشک میشا موهام.حناشم کمتر کردم بهتره ولی بعد از ی روز موهام خیلی چرب میشه.نمیدونم دیه چیکارش کنم😣😣

حافظه قوی هم خودش یه نوع مجازاته...
سلام من یک ماه استفاده میکنم.موقه روغن زدن هنوز ریزش دارم.با حنای بیشتر موهام کمتر میریزه  ولی ...

سلام. اینجور مواقع توصیه شیوانا جان اینه که دوتا محلول درست کنی...یه محلول باحنای زیاد برای کف سر. و یه محلول باحنای خیلی کم برای ساقه ها

سلام دوستای مهربون میشه برای سلامتیم دعاکنید؟؟؟ خدایا دارم میمیرم از نگرانی دعاکنید خدا ب خودم شوهر ...

چی شده ایلین جان اتفاقی افتاده

زیباترین عشق نگاه خداوند به بندگان است، تورا به همان نگاه میسپارم....
سلام عزیزم بنظرم بهتره از شیوانا جان بپرسی این سوال رو فردا حتما جواب میدن..

بلشه عزیزم

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

دوست جونا ما هرچی اتفاق خوب واسه موهامون افتاده اول از خدا بعد شیوانا داریم لطفا یکم به پیامش توجه کنید خواهش کرده روز سوالاتون و مطرح کنید فداتون بشم شیوانا ادم با مسئولیتیه دلش اروم نمیگیره سوالا بی جواب بمونه بیاید ما کمکش کنیم خیالش داحت باشه و سوالامونو تا فردا نگه داریم خدا خیرتون بده

زیباترین عشق نگاه خداوند به بندگان است، تورا به همان نگاه میسپارم....
چی شده ایلین جان اتفاقی افتاده

چی بگم عزیزم دلم نمیخواد تو این تاپیک پست ناراحت کننده بزارم ولی دلم میخواد برام دعاکنین

قبلا تومور داشتم بعد از هفت هشت سال امروز جای تومورم دوباره ی برآمدگی حس کردم با دردی شبیه درد توموره.... دلشو ندارم برم دکتر

دکترم برم برای مامان شدن میرم ن تومور😢😢😢😢

🌟❤♥کاش میشد پشت دستهای خدا را بوسید🌟❤♥
سلام دوستای مهربون میشه برای سلامتیم دعاکنید؟؟؟ خدایا دارم میمیرم از نگرانی دعاکنید خدا ب خودم شوهر ...

من يه دوست دبستان داشتم خيلي دوسش داشتم يه دفعه گمش مردم از مدرسه و محله رفت.فاميليش فصيحي بود آييلين فصيحي.آيا شما نيستي؟

من يه دوست دبستان داشتم خيلي دوسش داشتم يه دفعه گمش مردم از مدرسه و محله رفت.فاميليش فصيحي بود آييلي ...

ن عزیزم نیستم

ان شاءالله پیداش کنی❤

🌟❤♥کاش میشد پشت دستهای خدا را بوسید🌟❤♥