2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2358392 بازدید | 25721 پست
چه خوب این روغناش تضمین شده هس؟ همون روغن زیتون فرابکر هس که شیوانا جون گفتن؟

بله عزیزم همونه ک شیوانا جان هم راضی هستن ازش و با پیک میفرستن واستون

زیباترین عشق نگاه خداوند به بندگان است، تورا به همان نگاه میسپارم....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

واااااای ارزو جونم تبریک میگم الحمدلله حتی از عکس چند روز قبلتم خ بهتر شده عالیه عاااااالی

فدات عزبیییزم

من صاحب اعمال خویشم،میراث‌دار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود می‌زیم،و هر فعلی که انجام می‌دهم،نیک یا بدمیراث آن به من می‌رسد

شیوانا جونم تازه رسیدم خوابگاه داشتم لباس عوض میکردم دوست هم اتاقیم ی لحظه اومد دراتاق گفت چقد موهات نسبت ب هفته قبل بلند شده چکاااارکردی؟ ؟؟؟؟

من صاحب اعمال خویشم،میراث‌دار کردارهای خویش،زاده اعمال خود،در پیوند با کردار خویش،و متکی بر اعمال خود می‌زیم،و هر فعلی که انجام می‌دهم،نیک یا بدمیراث آن به من می‌رسد
اولا جواب سلامت یادم رفته بود سلام😍 وقتی زیر ابروخاتو.میکنی خون میاد فقط به ابن فکر کن که موهایی ک ...

سلام شیوانا جون من امروز روز دومی هست که محلول رو زدم به سرم گاهی روزها مجبورم یک روز درمیون بزنم گاهی هر روز .موردی که می خواستم بهت بگم شیوانا جون من موهام یک روز در میون چربه برای همین حنا رو چهارتا ق مرباخوری سر پر ریختم بعد حنا تو روغن ته نشین شده قبل استفاده هم هممیزنم و با دستم که میزنم به سرم بیشتر روغن میاد فکر میکنم اخر روغنش تموم بشه و حنای محلول من مقداریش بمونه ایا اشکالی داره اگر حنا تهش موند دوباره تو همون  شیشه محلول درست کنم؟ اینم بگم من خیلی ریزش داشتم ولی از دیروز ریزشم در حد دو سه تا بود با یکبار استفاده. راستش به ابروهامم که میزنم چربیش به جاهای دیگه هم میرسه فقط امیدوارم اونجاهایی که نیازه مو در بیاد چون دستامم پر میشه موقع مالیدن.   اینم بگم موهام اصلا زبر و الکتریسیته نشد البته موهای من نرم مثل موهای بچه ها میمونه.

سلام شیوانا جون من امروز روز دومی هست که محلول رو زدم به سرم گاهی روزها مجبورم یک روز درمیون بزنم گا ...

سلام عزیزم ببخشید من جواب میدم چون قبلا یکی از دوستامون همین سوالو پرسیده بود گفتم تا شیوانا میاد بگم شیوانا جون گفتن حنایی ک میمونه رو توش ی گوش پاکن بزار بزن به ابروت و برای محلول جدید استفاده نکن. واسه موهاتم اگه با سرنگ بریزی خیلی راحته ابروهاتم با گوش پاک کن بزن الان سحر جون گفت رو بینیش ریخته مو دراورده با گوش پاک کن بزنی پخش نمیشه

راااااستی مبارکه موهات دیگه نمیریزه

زیباترین عشق نگاه خداوند به بندگان است، تورا به همان نگاه میسپارم....

شیوانا جان من دفعه سومیه که استفاده میکنم و. واقعا معجزه رو در همین مدت کم دیدم

از خدا میخوام همیشه یار و. یاورت باشه و تموم خواسته هات رو براورده کنه که انقدر مهربونی

خدای من همیشه یار و یاورم باش