2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2358392 بازدید | 25721 پست
عاااااااااااااااااااالییییییییه ان شاءالله منم با هر دو حرفت موافقم💟💟💟

شیوانا جان یه لحظه موهامو ببین که چرا اینجوری کچلم، بعد زود پاک میکنم

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢
سلام دلیلش همینه که الان وقتشه ریزشت زیاد بشه.... نمیدونم همه چرا وقت ریزش خودشون که میشه نگران می ...

واي تصور اينكه اون زير دعواست(زير پوست سرم)كه موهاي جديدبيان بيرون خيلي باحاله😂😂😂😍😍😍😍

♥️خدايا شكرت♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

سلام دوستان عزیز و شیوانا جونم منم دوروزه دارم ازین محلول استفاده میکنم راستش تا پریروز میترسیدم چون موهام هایلایته یهو نارنجی بشه ولی بالاخره به ترسم غلبه کردمو دیدم اصلا رنگشون تغییری نمیکنه😄ولی چنتا سوال داشتم اگه ممکنه جوابشونو بدید همزمان این محلولو برای مامانمم درست کردم اونم داره استفاده میکنه.میخواستم بدونم ریزش تا چند روز طبیعیه؟؟؟بعداز چند روز دوباره ریزششون زیاد میشه که موهای جدید در بیان؟؟ینی کل موهامون باید بریزه دوباره جاش مودربیاد؟😮

سلام شما هم از محلول استفاده میکنید؟ نتیجه ای داده؟

بله عزیزم منم حدود۱۰  روز دارم استفاده میکنم ریزشم به روزی ۶ تا رسیده خداروشکر و موهام هم ضخیم تر شده و جون گرفته الحمدلله 

زیباترین عشق نگاه خداوند به بندگان است، تورا به همان نگاه میسپارم....

سلام به همه خانمهای زیبا و پرمو 

موهاتون درچه حال

مال من ریزش کمتر شده نرم و براق شده. ولی هنوز مویی نمیبینم ابروم هم چیزی درنیومده. ولی فعلا دوماه دیگه وقت دارم. البته من دمنوشارو استفاده نکردم

شیوانا جون عزیزم. میگم روی جعبه روغن نارگیل مهربانی اصلا ننوشته خوراکی.  در واقع چیز خاصی ننوشته. یادمه یه مارک فارابی از داروخانه خریدم روی اون زده بود خوراکی و حتی برای مصرف مو....

هم محلول بزن هم گل سرشور رو اخرسر مثل نرم کننده فقط به ساقه موت بزن و مثل نرم کننده ازش استفاده بکن ...

سلام شیوانا جون.من خواننده خاموش بودم تازه عضو شدم ازتون سوال بپرسم.من 20 روزه محلول رو استفاده میکنم برای ابروهام.کم پشتی من ارثی هست یعنی از بچگی کم بوده برای تموم خانوادمون همینطوره.ریزش هم خیلی کم داشتم همیشه.تو این 20 روز از نوشیدنی هایی که گفتین استفاده نکردم.فقط محلول رو زدم ولی اصلا موی جدید درنیاوردم و خارش هم ندارم.سوالم ازتون اینه که مارک روغنام خوب نیست که نتیجه نداده یا کلا برای کم پشتی ارثی درمانی نیست؟

روغن نارگیل رو خودم درست کردم با جوشوندن و روغن زیتونم هم روش نوشته روغن زیتون ارگانیک مالش

ولی مثل اینکه چن روز پیش یکی از بچه ها قیمت کرده گفته زیتون لیتری 88000 تومن😨

مرسی عزیز

چرا انقدر گرون شماره ای دارید ازشون تو نت هر چی سرچ کردم نتونستم پیدا کنم.

البته من خودم الان یک ماه میشه استفاده میکنم خواستم اینبار از روغنی که شیوانا جان تعریفش میکردن استفاده کنم.

خدایا شکرت