2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2369076 بازدید | 25721 پست

شیوانا جون ممکنه حنای منم خراب باشه یه حنای خوب بگیرم ایمو بندازم دور؟؟ازکجا بگیرم 

روغنامو از امروز گرفتم

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫

راستي بچه ها ابروهاي منم بعد از دفعه دوم محلول يهو يه عالمه ريخت و نگران شدم

شيواناجوون گفت حنانو زياد كن

ديگه نميريزه و داره پر ميشه

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

سلامممم سلامممممم همگی سلاممممممم شیواناسلامممم زندگی سلامممممممم  ❤❤❤❤❤❤❤🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌺🌸🌸🌸عشقتوووووووووووووووون اومدباتاخیر

خیلی حس خوبی دارم کف  سرم شده پر موریزه ایشالله همتون دلتون شادولبتون خندون باشه.عاشقتممم شیواناجووننم🌸🌸🌸

سلام شیواناجون خوبی دارو 2 روزه هم روغن میرزم هم عنبرنسا و تخم گشنیز دود میکنم  دم نوشها رو ...

ببخشید عزیزم چرا گوشتو نمیری بشوری یکی از اشناهای من اینطوری بود رفت شستشو داد خوب شد شنواییشم برگشت کامل

زیباترین عشق نگاه خداوند به بندگان است، تورا به همان نگاه میسپارم....
یه روعنی شبا میریزم و میخابم فردا دست به گوشم میزنم چرک رو میارم بیرون  عنبرسنا و تخم گشنیر هی ...

عزیزم واست حمد خوندم به نیت شفا

زیباترین عشق نگاه خداوند به بندگان است، تورا به همان نگاه میسپارم....

بچه ها من سرم رو اول با انگشتام ، بعد با این ماساژ میدم 😊

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
من با نوكه انگشتام جديدا تازه جرات كردم برم تو خط ماساژ😬

چرا  جرات نمیکردییییی !!؟ 

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤