2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2369200 بازدید | 25721 پست
چند سالته عزیزم  یه چیزی میگم خوب میشی جاش برای خواهرت دعاکن  مصرف گرمیخات  و یه رو ...

یاسی عزیزم ببخشید من الان اومدم نی نی سایت، اونروز متوجه پستتون نشدم بی زحمت درخواستمو قبول کن، تو خصوصی بهم بگو گلم

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

من از محلول به مژه هامم زدم و الان هس میکنم مشکی تر و بلندتر شدن...واسه ابرومم زدم که فقط نتیجش رو ب ...

چه خوب 😊😊

من چند روز پیش تو سرنگم حنا که ریخته بودم اومدم بزنم به ابروم هر چی فشار دادم رو ابروم ، از تو سرنگ خالی نشد 🤔

بعد حین همین فشار دادنا یهو همش ول شد تو چشمم 😅😅😅

خواهرم میگه خب با انگشتت یا گوش پاککن بزززززن 😄😄😄

مرسی که از تجربه ت واسه مژه هات گفتی 🌹

نفرت یکی از مخرب‌ترین نوع شرایط ذهنی است . نفرت بدن را مسموم می‌کند و اثرات آن غیرقابل جبران است ● نگرانی یکی از بدترین اشکال فعالیت ذهنی ، بعد از نفرت است که عمیقا خود مخرب است ● هیچ چیز در زندگی اتفاق نمی‌افتد -هیچ چیز- که ابتدا در سطح فکر نباشد !                                                         آیاتی از کتاب گفتگو با خدا _ جلد اول ❤
نه عزیزم اصلا تا بحال رنگش نکردم هیچیم نداره رنگ طبیعی موهای خودمه فقد چون تارش نازکه میپرسم.

اگه هم رنگ بگیره فک نکنم اونقدرا محسوس باشه،من موهام بوره رنگ نگرفت

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
اهاان، بعده چن وقت جواب داد؟😁

هفت،البته ن خیلی زیاد

دوست عزیز وقتی من توی قسمت تبادل نظر ،نظر میدم تا وقتی مخالف قوانین سایت نباشه کسی حق اعتراض نداره!!!چون اسمش تبادله نظره! من نظرم و میگم، چه بد ،چه غلط یا خوب و درست!!!من نمیتونم نظرمو طبق استانداردای تو بیان کنم و اگر فکر میکنی کامنت من صحیح نیست به راحتی میتونی جواب ندی یا گزارش بزنی...لازم به جنگ و جدل نیست
چه خوب 😊😊 من چند روز پیش تو سرنگم حنا که ریخته بودم اومدم بزنم به ابروم هر چی فشار دادم رو ابروم ...

😂😂😂 راس میگه ،من به سرمم با دست میزنم اینجوری خیالم راحته همه جارو زدم.روغنیم که رو انگشتام مونده به مژه و ابروم میزنم.

فدات گلی💓💓💓💓

[QUOTE=50286335]عزیزم شاید لگنت در اومده ، براش کاری کردن؟[/QUOTE

ازین بابت مشکلی ندارم

یک خیابان کرده مجنونم🌷 تو می دانی کجاست؟/ آن خیابان کوی جانان قطعه ای از کربلاست 🌷یک خیابان دل ربوده از تمام عاشقان 🌷 هست آنجا جای پای مهدی صاحب زمان🌷 یک خیابان گشته تنها جلوه گاه عالمین🌷 یک طرف قبر ابوالفضل یک طرف قبر حسین 🌷کاش در بین دو شاهد عمر پایان می گرفت🌷 کاش جانم را اجل در آن خیابان می گرفت 😢
آفرین ب شما .بهترین کارو کردی عزیزم انشالله هممون نتیجه بگیریم

عزیزم شما نتیجه گرفتی بالاخره؟ من نفهمیدم این ترکیبو به کجا بزنیم ؟ کف سر ؟ ساقه ؟ هر دو ؟ 

خدایا فقط به خودت سپردمش....محافظش باش
المیرا موهات بلند میشه...دمنوشارو هم که شروع کردی..... کولاک میکنی این ماه....🙏🙏🙏

فدات شم شوره ها رو چکارکنم

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
سلام شیواناجون خوبی دارو 2 روزه هم روغن میرزم هم عنبرنسا و تخم گشنیز دود میکنم  دم نوشها رو ...

عزيزم شما كدوم شهر هستي؟!!

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب
ساقی جان شما کی از آقای من روغنو گرفتی ؟ من از بس بچه ها ازش تعریف کردن دیشب بدون اینکه بخوام چونه ...

اره عزیزم از اقای من گرفتم ولی اصلا راصی نبودم کوچکترین شباهتی به اصل نداشت ولی گویا بانوی خوش اقبال گرفتن راضی بودن

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫
عزیزم چون موهاتو کشیدی اینکه بریزن اصلا عجیب نیست پس نگران اون مطلب نیستیم شما بعد از حموم گل سرشور ...

مرسي گلم

مارك خاصي داره؟! خوب و بد داره؟!هرچي بگيرم مهم نيست؟!

توى اين مملكت  بخل و حسادت و تنگ نظرى  شغل دوم اكثر مردمه...!عزت اله انتظامى /ديالوگ ماندگار /خانه اى روى آب