2777
2789
عنوان

کم پشتی مو

| مشاهده متن کامل بحث + 2358068 بازدید | 25721 پست
ساحل بیا اینور این تاپیک دیگه تعطیله https://www.ninisite.com/discussion/topic/1578553/دورهمی-گیسو-ک ...

سلااااااااااااام شیوانا جون خوبی خوش اومدی❤️

فکرمیکردم نهم میای 🤔

شانسی دیدمممم

چی شده از کی دلخوری نتونستم همه صفحات رو بخونم😰

شیوانا جونم اصلا نمی تونم این پستتو لایک کنم تو رو خدا بخاطر من غمگین نباش من به هر چی شک کنم به ...

الی هیچی نمیدونم

فقط میدونم تو موهات درمیاد بخاطر دل شکسته من درمیاد...

تووووووووووجّه توووووووووووجّه                     من کاربریمو لغو میکنم زیییییییییییرا باهاش از تجربیاتم در مورد حکیم  گفتم که واقعا بهش مدیونم، بیماریهای لاعلاجی از من و اطرافیانم خوب کرده و درمانهایی درحد معجزه ازش دیدم بنابراین حاضر نیستم کسی بیاد غیبت اونو به من بکنه و اگرم دفاع کنم بگه تو پول میگیری.آیدی شیوانارو بستم چون هر حرفی نیاز بود گفتم و شونزده ساعت وقت گذاشتم براتون تاپیک جمع بندی زدم.اگرم سوالی دارید از بقیه دوستان توی تاپیک بپرسید همه دوستان پروفسورای محلول دارن.من حقیقتا پنج ماهه شبانه روز پاسخ دادم و دِین خودمو ادا کردم.چیزی ناگفته نمونده. در کنارتون هستم ولی یه دوست معمولی.نه کسی که محلول رو معرفی کرده.جواب سوالاتون رو از توی تاپیک محلول برای کم پشتی مو پیدا کنید.من هشتصد ص خوندم تا این محلول رو پیدا کردم از یک تاپیک خاموش برای شما دو ص تمام تجربیاتم رو جمع آوری کردم از سه سال نتایجی که روی سر حدود چهارصد فرد مختلف دیدم.امیدوارم بهترین استفاده رو بکنید.شیوانا تموم شد کاربریشم بسته شد.دیگه کسی به این نام صدام نکنه لطفا. اینم به تجربیات قبلم تو این چند ماه اضافه شد که بعضیها ممکنه دیرتر جواب بگیرن یا بدون ریزش شروع کنن و بعد از زدن محلول تازه ریزش بگیرن(موهایی که بعدا قرار بوده بریزه میریزه نه موی سالم) اگرم محلول زدید در هیچ حالتی یهو ول نکنید.ممکنه موهاتون بریزه.اگرم میخواید محلول رو بزنید اول تاپیک محلول برای کم پشتی مو رو خوووووب بخونید.چون خیلیا در اثر بدفهمی مدتی اشتباه مصرف کردن

۱۵ سال عینک می‌زدم، صبح‌ها دنبال عینک می‌گشتم، تو مهمونی‌ها نگران خط عینک بودم و آرایش چشمم درست درنمی‌اومد… 🥺

واقعاً خسته شده بودم! 😩💔

تا اینکه پیش دکتر کیوان رضایی تو بیمارستان نور لیزیک کردم 💕

عملش انقدر ساده و راحت بود که خودم تعجب کردم! فقط چند دقیقه طول کشید و اصلاً درد نداشت 😍

الان بعد از ۱۵ سال، بدون عینک بیدار می‌شم، راحت آرایش می‌کنم، با بچه‌ها بازی می‌کنم و تو هر عکسی احساس زیبایی و آزادی می‌کنم ✨💖

واقعاً بهترین تصمیم زندگیم بود.

گفتم اگر کسی عینکی هست و دنبال دکتر میگرده از اینجا میتونه باهاشون مشاوره بگیره

شیوانا... نگو اینجوری خوب : ( حالم گرفته بود با این حرفات دیگه میشینم گریه می کنم بخدا دشمنت خجال ...

امروز واقعا غمت از من اشک گرفت...

من آدم ضعیفی نیستم ولی میتونم حس کنم چققدررر عم انگیزه امیدی که ناامید بشه لعد ازینهمه زحمت...

ولی نه نباید اینجوری بشه...درست میشه ان شاءالله مطمئنم😑

تووووووووووجّه توووووووووووجّه                     من کاربریمو لغو میکنم زیییییییییییرا باهاش از تجربیاتم در مورد حکیم  گفتم که واقعا بهش مدیونم، بیماریهای لاعلاجی از من و اطرافیانم خوب کرده و درمانهایی درحد معجزه ازش دیدم بنابراین حاضر نیستم کسی بیاد غیبت اونو به من بکنه و اگرم دفاع کنم بگه تو پول میگیری.آیدی شیوانارو بستم چون هر حرفی نیاز بود گفتم و شونزده ساعت وقت گذاشتم براتون تاپیک جمع بندی زدم.اگرم سوالی دارید از بقیه دوستان توی تاپیک بپرسید همه دوستان پروفسورای محلول دارن.من حقیقتا پنج ماهه شبانه روز پاسخ دادم و دِین خودمو ادا کردم.چیزی ناگفته نمونده. در کنارتون هستم ولی یه دوست معمولی.نه کسی که محلول رو معرفی کرده.جواب سوالاتون رو از توی تاپیک محلول برای کم پشتی مو پیدا کنید.من هشتصد ص خوندم تا این محلول رو پیدا کردم از یک تاپیک خاموش برای شما دو ص تمام تجربیاتم رو جمع آوری کردم از سه سال نتایجی که روی سر حدود چهارصد فرد مختلف دیدم.امیدوارم بهترین استفاده رو بکنید.شیوانا تموم شد کاربریشم بسته شد.دیگه کسی به این نام صدام نکنه لطفا. اینم به تجربیات قبلم تو این چند ماه اضافه شد که بعضیها ممکنه دیرتر جواب بگیرن یا بدون ریزش شروع کنن و بعد از زدن محلول تازه ریزش بگیرن(موهایی که بعدا قرار بوده بریزه میریزه نه موی سالم) اگرم محلول زدید در هیچ حالتی یهو ول نکنید.ممکنه موهاتون بریزه.اگرم میخواید محلول رو بزنید اول تاپیک محلول برای کم پشتی مو رو خوووووب بخونید.چون خیلیا در اثر بدفهمی مدتی اشتباه مصرف کردن
سلااااااااااااام شیوانا جون خوبی خوش اومدی❤️ فکرمیکردم نهم میای 🤔 شانسی دیدمممم چی شده از کی دلخ ...

میس سی سی عزیز دلم سلام

ببخشید حالتو اینجوری میپرسم ببا این تاپیک دوستان گفتن مثل اینکه نتیجه نگرفتی اره؟بیا اینجاhttps://www.ninisite.com/discussion/topic/1578553/دورهمی-گیسو-کمندا

بچه ها تو رو خدا دل نشکنیم 

آدما رو با خوبی و بدیهاشون با هم ببینیم 

هممون انسانیم 

اشتباه میکنیم 

هیچکی بدون خطا نیست 

شیوانا خیلی مهربونه اینهمه بهمون انرژی داده 

حالا از حکیم و داروهاشم هم خیر دیده که ازشون تعریف میکنه 

به هر حال ده ساله مریضشه

خودشم اگه شیله پیله ایی داشت دوباره نمیاومد تو تاپیک 

اینهمه خوبی و مهربونی رو انقدر راحت ازش نگذریم 

من فهمیدم شخصیتش اینطوره که با قطعیت حرف میزنه 

اتفاقا چه خوبه 

چون همین قطعیت کمک میکنه ادم به ضمیرناخودآگاهش حکم کنه که باید بشه 

الان پریا تو تاپیک ریزش مو رو پستاشو ببینید 

پریا ۵ سال هی ماسک و روغن و حنا و چیزای گیاهی میزد 

تازه ۶ ماه بعد از اون ۵ سال با تفکر مثبت و تلقین زد و بعدش به قطعیت رسید موهاش درمیاد و اومد 

من خودمم سه ساله هی چیزای گیاهی میزنم اصلا ناامید نیستم درمیادد باااااید دربیااااد من تسلیم نمیشم 

شیوانا روحیه اش اینطوریه مدلش اینه 

کاش دلشو نشکنیم 

🙏🙏🙏🙏

ایاک نعبد و ایاک نستعین
😢😢😢😢

بهار جونم بیا دورهمی

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰

ای تاپیک مهربونیهای امام رضا 

ممنون که دل یک عالمه از دوستامونو شاد کردی

یا امام رضا

دل اون بقیه رو هم به زودی شاد کن یا امام الرحمه

دوستانی که خاموش میخونید

ان شاءالله همتون نتیجه بگیرید

این تاپیک از نظر من تمام حرفای قطعیش غلطه

بدونید چند نفری هم جواب نگرفتن

اگر دوست داشتید همراه باشید بیاید این تاپیک

https://www.ninisite.com/discussion/topic/1578553/دورهمی-گیسو-کمندا

سحر قربونت برم اگر یه نوک انگشت دوسم داری این تاپیکتو تعطیل کن لازم باشه خودم هم به خانم تهرانی نا ...

باشه الان ب نی نی یارمیگم کلا این کاربریموحذف کنه چی شده ک توانقدرناراحتی اخه میترسم پیامای قبل روبخونم

باشه الان ب نی نی یارمیگم کلا این کاربریموحذف کنه چی شده ک توانقدرناراحتی اخه میترسم پیامای قبل روبخ ...

یکی از بچ ه ها یه سوتفاهمی براش پیش اومد و خب یه حرفایی زد که شیوانا ناراحت شد

از این تاپیک میریم دورهمی و اونجا ادامه میدیم ان شاالله

ننه شه دتر دور/شه کوی کوتر دور/ننه شه طلای دورا/نازدار کیجای دورا/ننه شه کیجا ره خرنه/آسمون ما ره خرنه/شه صوب روجاره خرنه/شه طلاطلا ره خرنه/آننه شه دلخواه دور/ننه پاپلی دور/آ شه دار تتی دور🥰