2777
2789
عنوان

پول ناحق

128 بازدید | 22 پست

من امسال که رفتم پیش مشاوره برای انتخاب رشته .دستیار مشاور دو دقیقه باهام حرف زد گفت پشت کنکور نمون برو دانشگاه آزاد همین درمورد انتخاب رشتع چیزی نگفت فقط گفت چیز خوبی قبول نمیشی .کلا سرجمع دودقیقه پیشش نبودم.الان خود مشاوره پیام داده میگه۸۰۰ باید بریزی میگم انتخاب رشتع نکردم دستیارتون هم فقط گفت برو دانشگاه آزاد.منشی خودشم اونرپز به خانوادم گفتن انتخاب رشتع نکرده پول رو واریز نکنه. به خانوادمم نمیتونم بگم مجبورم خودم پولو جور کنم . بع نظرتون پول رو واریزکنم؟خیلی ناحقیع درحق من کاری انجام نداد

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه واریز نکن بیخود کرده وقتی انتخاب رشته نکرده ، خواهر من رفته بود انتخاب رشته کامل انجام داده بود ی ...

اگه طرف آشنا نبود عمرا دودل میشدم ولی میترسم پیش اطراف آبرو برام نزاره

بهش بگو اگر از اول میدونستم قیمتش اینقدره نمیومدم

اگه قبول نکرد مجبورم بدون این که بع خانوادم بگم ناحق پولشو بدم . دوستای من مشاوره کامل انجام دادن دوساعت ۶۰۰ گرفتن ولی برای این مشاور ۲دقیقع هم نشد خودشم دستیارش