2821
2789
عنوان

دخترا بیاین

71 بازدید | 9 پست

نظرتون در مورد پسری که به دختر فامیلش همش به دروغ میگه من تو رابطه ام و هی عکس فیک استوری میکنه و بیخودی دختر رو بلاک میکنه در صورتی که دختره کاریش نداره و ارتباطی ندارن

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

ببخشید فرض کنین که ۸ ساله با یک نفر رابطه دارین

امسال میفهمید که پارسال که گفته بود میره شمال، با یک خانوم دیگه رفته بوده و چت و عکسشونم میبینید.

میتونین ببخشین؟ خیلی هم دوسش دارین

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

ببخشید فرض کنین که ۸ ساله با یک نفر رابطه دارینامسال میفهمید که پارسال که گفته بود میره شمال، با یک ...

نه به هیچ وجه چون به درد دوستی هم حتی نمیخوره تعهد نداره 

نه به هیچ وجه چون به درد دوستی هم حتی نمیخوره تعهد نداره

درسته خب اگه نزاره برین و نتونین چیکار میکنین

🌹🌙شبی مجنون به لیلی گفت کای محبوب بی همتا تورا عاشق شود پیدا ول مجنون نخواهد شد♥️

درسته خب اگه نزاره برین و نتونین چیکار میکنین

امکان نداره بتونه بذاره من نرم حتی شوهر هم همچین جرأتی نداره چه برسه به دوست خیلی راحت پرتش کن بیزون از زندگیت اینا هولن

امکان نداره بتونه بذاره من نرم حتی شوهر هم همچین جرأتی نداره چه برسه به دوست خیلی راحت پرتش کن بیزون ...

شما فکر کن راهی جز موندن نیست ، مثل بدنیا اومدن 

چیکار میکنی که حداقل سلامتیت و از دست ندی و بتونی باهاش ادامه بدی

شما فکر کن راهی جز موندن نیست ، مثل بدنیا اومدن چیکار میکنی که حداقل سلامتیت و از دست ندی و بتونی با ...

هیچوقت باهاش مثل قبل نمیشم و تحویلش نمیگیرم بیشتر وقتمو صرف خودم و پیشرفت خودم میکنم

هیچوقت باهاش مثل قبل نمیشم و تحویلش نمیگیرم بیشتر وقتمو صرف خودم و پیشرفت خودم میکنم

وقتی اجازه نداری بری با یکی دیگه و خودت هم نمیتونی ، این خیلی سخته که باهاش مثل قبل نباشی