2777
2789
عنوان

درد زیاد زیر شکم

84 بازدید | 5 پست

سلام عزیزا امیدورام خوب باشین خوشگلا.

خانما من  تنبلی تخمدان دارم پنج روزه از موعد پریودم گذشته چند روزه شکم درد و درد زیر شکم وحشتناکی دارم و کمرم تیر میکشه چند شبه از درد زیر شکم نمیتونم بخوابم بنظرتون اینا میتونه علایم بارداری باشه؟ یا نه بخاطر کیسته و تنبلی تخمدانه.. اخرین بار ک چکاپ رفت بودم کیستای ریز داشتمم. درد واقعا امونمو بریده هیچ وقت زیر شکمم همچین دردی نداشتم 

برو دکتر یه سونو بده اگه کیست داری خب درمان کن

کیست یسال پیش داشتم ولی خب تنبلی تخمدان دارم هنیشه کیست همراهمه.اره بخدا تنبلم همین امروز زنگ میزنم نوبت میگیرم🙁

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ی بی بی چک بزن ببین چی میشه. اگه دردت شدیده ی دکتر بروسونو بده بفهمی کیست یا چی. بازم اگه دیدی بی بی مثبت  ولی درد خیلی شدید داری سونو بده خدای نکرده خارج رحمی نباشه. چون بارداری درد شدید شکم که نذاره کاری کنی نداره

کیست یسال پیش داشتم ولی خب تنبلی تخمدان دارم هنیشه کیست همراهمه.اره بخدا تنبلم همین امروز زنگ میزنم ...

گفتی تهمت زدم .گلم برو تاپیکهای اولش بخون .مگه نمیگه الان دوساله شوهرش اعتراف کرده ولی تاپیکهای اولش برو ببین یه جا گفته به  دختر عموش چشم داره یه جا گفته به دوست دختر قدیمیش فکر میکنه یه جا گفته تا دم در رفته ولی داخل نرفته الانم تاپیک زده داخل رفته و کارش کرده