2777
2789
عنوان

میخوام موهامو کوتاه کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 933 بازدید | 86 پست
ایشالا فقد اگه زشت شدی به من چه من بی تقصیرم😂

🤣🤣 نه نه با مسئولیت خودم میرم

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

منکه تصمیمم قطعیه شما باید تصمیمتو بگیری

ایشالا که بهت بیاد و راضی باشی از تصمیمت🥰

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

مو کوتاه کردن عالیه

بسیار شیک و مرتب میشه

مدل های مختلف می تونی کوتاه کنی

شستن و خشک کردنش خیلی راحته

من همیشه موهام کوتاهه و خیییییلی کم شده موی بلند رو سر کسی ببینم و دلم بخواد

آقا توروخدا یه چیزی بگید موهام بلند و پر بشه

من مه موهام پر نیست رشدشم زیاد نیست

ولی یه موقعی مکمل فیتو و هیربرست میخوردم رشد موهام خیلی خوب شده بود

۱ متر و ۱۵ سانت مو داشتمکوتاه کردم پسرونهمث سگ پشیمونمتا پشیمانی های بعدی خدا نگهدار

اخییی چه حیف ایشالا زودتر بلند شه

منم تا باسنم مو داشتم ۵ ساله که کوتاه میکنم تابالای شونم و خییییلی بهم بیشتر میاد

دلم برای موهام تنگ میشه ولی حقیقتا اینجوری قشنگ ترم بخاطر همین نمیذارم بلندشه

پسرم زندگیم ❤
چاق نشدی؟

نه رو وزن و اشتهام اثری نداشتن

مو کوتاه کردن عالیهبسیار شیک و مرتب میشهمدل های مختلف می تونی کوتاه کنیشستن و خشک کردنش خیلی راحتهمن ...

دقیقا به نظر منم الان موی کوتاه خیلی شیکه میترسم بهم نیاد