2777
2789
عنوان

میخوام موهامو کوتاه کنم

933 بازدید | 86 پست

تصمیم گرفتم موهامو کوتاه کنم موهام تا پایین کمره تا حد سرشونه میخوام کوتاه شه

ولی نمیدونم چرا یه حالی هستم دلم میخواد یکی باشه منصرفم کنه یا مطمئنم کنه😂😂 

تجربه‌تون بعد کوتاه کردن مو چجوری بوده؟ پشیمون نشدید؟ 

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

سلیقه ها فرق داره من یبار کوتاه کردم تا چند روز گریه میکردم و‌موهامم اورده بودم خونه

بعد چهارسال خدا تورو بهم هدیه داده قشنگم👶حلالم کن اگه تو موقعیت و جغرافیای ناامیدی با خودخواهی تصمیم گرفتم پاتو به این دنیا باز کنم🥹
سلیقه ها فرق داره من یبار کوتاه کردم تا چند روز گریه میکردم و‌موهامم اورده بودم خونه

من بیشتر از ۱۵ ساله موهامو کوتاه نکردم درواقع از نوجوونی

اصلا نمیتونم تصوری داشته باشم چه شکلی میشم یا خوشم میاد یا ناراحت!

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گردن ادم تازه نفس میکشه بعدش😂اصلا باور نمیکنی مو چقد سنگبنی داره.بعد کوتاهی تازه میفهنی.کوتاه کن بابا.بلند میشه دیگه دو سه ساله.منم تا پایین کمرمه میخوام کوتاه کنم.یه بلوند خرابی هم بزارم😂

اصلا کوتاه نکن ک پشیمون میشی دختر من کوتاه کرد تا ی هفته کارش فقط گریه بود .

وای جدی؟ رشد موهامم زیاد نیست که بگم زود بلند میشه

گردن ادم تازه نفس میکشه بعدش😂اصلا باور نمیکنی مو چقد سنگبنی داره.بعد کوتاهی تازه میفهنی.کوتاه کن با ...

من دوست دارم کوتاه کنم بعد رنگای فانتزی بذارم😂 ولی بعدش به خودم میگم بپذیر بزرگ شدی اینا کار نوجووناست🤣

من دوست دارم کوتاه کنم بعد رنگای فانتزی بذارم😂 ولی بعدش به خودم میگم بپذیر بزرگ شدی اینا کار نوجوون ...

دیگه رنگ مو چی هست که بخوای بخاطر سن تو دلت نگه داری ...کوتاه کن .رنگ فانتزی هم بزن ..از دنیا لذت ببر ..این دنیا ارزش نداره که یه رنگ مو رو هم از خودت دریغ کنی ...

منم که شهره شهرم به عشق ورزیدن ......منم که دیده نیالوده ام به بد دیدن .........

اسی موهای من تا پایین کمرم بود دلو زدم به دریا رفتم تا گوشم کوتاه کردم انقد قشنگ شده بود و بهم میومد که همه میگفتن خوشگل شدی الان چندساله دیگه نمیذارم بلند شه الان تا گردنمه اونم عروسی داریم وگرنه میرفتیم پسرونه میزدم حالشو میبردم

بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی ست

قصد توهین ندارم ولی مثل چی پشیمون میشی خود دانی

نه عزیزم راحت باش😅

من موهام تا پایین کمرم بود

پارسال در حد آلمانی کوتاه کردم

بعد اونم دوبار فرمدهی کردم الان در حد مصریه کوتاهه

خیلییییی بهم اومد به خودم باشه دیگه هیچوقت موهامو بلند نمیکنم خیلیم راحت شدم خیلیم شیکتر شدم

اگه صورتت کوچولوعه و ظریفی خیلیییی خوشگلتر میشی