2777
2789
عنوان

میگه بیا صیغه کنیم

775 بازدید | 37 پست

یه خواستگار دارم که تو قوه قضایی کار میکنه، وقتی اومد و صحبت کردیم ، گفت صیغه بخونیم ، منم عصبانی شدم گفتم خواهر خودت بود می‌داشتی صیغه بشه؟ گفت اگه شرایط شما رو داشت آره، منم گفتم به سلامت ، حالا هم مدام زنگ میزنه و میگه فکراتو بکن من کار غیر شرعی ازت نمی‌خوام ، نمیدونم من فکر میکنم صیغه اصلا چیز خوبی نیست، ولی اون میگه حلال هست شایدم بعد ازدواج دایم کردیم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگرازدواج نکردیدچی؟ فردامیگن فلانی صیغه بود 

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدم‌ها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖

صیغه حلاله 

اما تا برای چه کاری استفاده بشه

این مردک کثیییف میخواد ازت سو استفاده کنه و ولت کنه

غلط میکنه میخوادت ولی عقد دائم نمیکنه 

فقطططط فحشش بده بره گمشهههه

درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" این کاربر دیگه فعال نیست، خدانگهدارتون"💙"

چیه مگه شرایط سن چنده چه جوره مگه؟ 

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
من نفهمیدم چی گفتی ولی رسم ما هست قبل عقد دختر و پسر مدتی صیغه هستن راحت تر همو بشناسن

نه ابن فرق دارهه

داره میگه بیا صیغه من شو هرکار دلم میخواد بکنم

شاااید یه روزی هم گرفتمت

درخواست دوستی نمیپذیرم"🧑‍🦯🕳نی‌نی‌سایت‌ دنیای کوچیک منه و تاپیکای قفلم دلخوشیم تو این دنیای کوچیک"💜" این کاربر دیگه فعال نیست، خدانگهدارتون"💙"