یه خواستگار دارم که تو قوه قضایی کار میکنه، وقتی اومد و صحبت کردیم ، گفت صیغه بخونیم ، منم عصبانی شدم گفتم خواهر خودت بود میداشتی صیغه بشه؟ گفت اگه شرایط شما رو داشت آره، منم گفتم به سلامت ، حالا هم مدام زنگ میزنه و میگه فکراتو بکن من کار غیر شرعی ازت نمیخوام ، نمیدونم من فکر میکنم صیغه اصلا چیز خوبی نیست، ولی اون میگه حلال هست شایدم بعد ازدواج دایم کردیم
لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام دعاکنید هوای یکدیگر را داشته باشیددل نشکنیدقضاوت نکنیدهنجارهای زندگی کسی را مسخره نکنیدبه غم کسی نخندیدبه راحتی از یکدیگر گذر نکنیدبه سادگیِ آب خوردنبر دیگری تهمت ناروا نبندیدبه حریم آبروی دیگریبدون اجازه وارد نشوید ...آدمها دنیا دو روز است !هوای دل یکدیگر را بیشتر داشته باشیم 💖
✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم.
صیغه حلاله. ولی این آدم تو رو برا همیشه نمیخواد. فقط برا یه مدته که چون میخواد گناه نکنه میگه صیغه کنم. امروزیا میگن ازدواج سفید. در هر صورت به ضرر شماست. قبول نکن.