2777
2789
عنوان

داستان زندگی‌من

103 بازدید | 10 پست

لطفا بدون قضاوت بخونین :)

من۲۳سالمه ۳ساله که متاهلم باشوهرم سنتی ازدواج کردم و خیلی دوسش دارم 

قبل ازاینکه ازدواج کنم پسر همسایمون ازبچگی خواستگارم بود ( عاشقم بود )ولی خوانواده اش راضی نبودن ولی خودش چندباری بهم گفت 

منم بهش حسی نداشتم تااینکه خواهر خودم انقد تو گوشم خوند تا اینکه بهش حس پیدا کردم ولی به طرف نگفتم 

چندماهی بود که عاشقش شده بودم که فهمیدم رسیدن بهش محاله 

منم فراموشش کردم و ازدواج کردم اوایل ازدواج باحالت پریشون و موهای ژولیده میومد توخوابم ولی دیگه بهش حسی نداشتم و عاشق شوهرم بودم 

تااینکه ازدواج کرد و عروسی گرفت شب عروسیش نصف شب ازخواب بیدارشدم و حالم خییلی بد بود حس کردم دنیا به اخر رسیده

ازاونشب حالم بده همش بهش فک میکنم  

میدونم اشتباهه ولی نمیدونم چرا یدفعه اینجوری شدم 

کسی میتونه کمکم کنه ؟😭

بعد از مصموم شدن؛ معده غذاهای جدید و سالم رو پس می‌زنه. آدمم همینطوریه وقتی یه تصویر قشنگ از آدمایی که دوسشون داشته واسش خراب می‌شه و آدما رو آروم رهاشون می‌کنه و می‌ره.                                                        اینجوری نیست که باز با یه سریا شروع کنه. دیگه حال و حوصله‌ی اینو نداره که بخواد خودشو ثابت کنه. باز با آدمای جدیدی بره و عقاید و علایقشو بگه. دیگه حال و حوصله‌ی اینکه با آدمای جدید خاطره بسازه رو نداره و اینا یه سری حقایق غیر قابل انکاره

شوهرم ازهرنظر ازاون بهتره نمیدونم چیکار کنم 

عذاب وجدان دارم حس میکنم به شوهرم دارم خیانت میکنم 😔

بعد از مصموم شدن؛ معده غذاهای جدید و سالم رو پس می‌زنه. آدمم همینطوریه وقتی یه تصویر قشنگ از آدمایی که دوسشون داشته واسش خراب می‌شه و آدما رو آروم رهاشون می‌کنه و می‌ره.                                                        اینجوری نیست که باز با یه سریا شروع کنه. دیگه حال و حوصله‌ی اینو نداره که بخواد خودشو ثابت کنه. باز با آدمای جدیدی بره و عقاید و علایقشو بگه. دیگه حال و حوصله‌ی اینکه با آدمای جدید خاطره بسازه رو نداره و اینا یه سری حقایق غیر قابل انکاره

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

میگن تو سن پایین ازدواج نکنین برا این میگن

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

تله ذهنت هست، توی ناخودآگاهت اون آدم هست و به همین خاطر میاد توی خوابت، تو تکلیف خودتو با اون آدم مشخص نکردی و ازدواج کردی، ذهنت الان در حال تعیین تکلیفه، بشین با خودت حرف بزن، نکات منفی اون آدم که باعث شد بهم نرسین رو مجسم کن و نکات مثبت شوهرتو به خودت یاداوری کن

منو ریپ نزن و چرت و پرت نگو من اعصاب ندارم، سرم درد میکنه واسه دعوا و بحث کردن تا ته تعلیقی هم هستم پس به کاربری خودت رحم کن

این چیزا عاشقی نیست فقط اثر دوپامین زیاد توی مغزته چون توی ناخودآگاهت هنوز احساس میکنی وای اگه به اون میرسیدی چی میشد. 

آگاهانه کمش کن. با شوهرت بیشتر وقت بگذرون و دیت برین عاشق اون پسره هم نشدی مطمئن باش

مطمئن باش اونم تو رو فراموش کرده و مهم تر اینکه قسمت هم نبودین

دیگه بهش فکر نکن

تو انگار فقط دوست داشتی یکی یه جایی توی فکرت باشه و تو هم کنار شوهدت خوش باشی

بعد اون ازدواج کرد شوک شدی و باور نداری ک فرامدشت کرده باشه

ولی اونم حق ازدواج تشکیل خانواده و زندگی داره

پس دیگه بیخیالش بشو

مطمئن باش اونم تو رو فراموش کرده و مهم تر اینکه قسمت هم نبودیندیگه بهش فکر نکنتو انگار فقط دوست داشت ...

نه اصلا اینطوری نیست ۶ماه بعد ازدواجم نامزد کرد و حتی رفتم خونشون تبریک هم گفتم و... ولی بعد عروسیش اینجوری شدم وحتی اونم باهام حرف نمیزنه