2777
2789
عنوان

ماه دیگ عروسیه

408 بازدید | 34 پست

خاهرشوهرمه زنگ زد بهم (تا الان سرد بودیم باهم چون از روز اول باهم لجیم) 

حرف زد و گفت و خندید 

گفت آرایشگاه نگرفتم هنوز هیچ کدوم خوب نیست منم چون یه آرایشگاه رو میشناختم بهترین بود 

بهش معرفی کردم تشکر کرد ازم 

با آرایشگره حرف زد و وقت گرفت

باز ازم تشکر کرد

الان ک قط کردم میگم خاک تو سرم چرا معرفی کردم اینا مگ کم بدی کردن بهم چرا باید میگفتم 

خب منم میگفتم نمیشناسم دیگ باید با اینجور ادما سلیطه بازی کنی

باز میگم ولش حالا یه کار خیر هم هست 

بی پناهی یعنی  ، زیر آوار کسی بمانی ک، قرار بود، تکیه گاهت باشدد..... 

بچه‌ها اگه امرور خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تا ۹۹٪ تخفیف داره، هم یه کد تخفیف ۵۰۰ هزارتومنی داره.

کد: ATP5

ارسالشم انگار رایگانه

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

اشکال نداره از همین الان یاددبگیر هرکاری رو بخاطر دل خودت و رضای خدا انجام بدی و گرنه خانواده شوهر ک ...

منم از سر دلسوزی گفتم بخدا

حالا ک گفتی ولش کن منم گاهی یسری حرفارو ب کسایی میزنم ک نباید بزنم بعدش پشیمون میشم

کاربر ابن کم برادر ابن زیاد هستم🖤 اگه از کامنتم خوشت اومد لایک نکن لطفا اعلانم پر میشه دوست عزیزم🙏

اسم یه ارایشگر گفتی دیگه خواهر ، مگه چه لطف بزرگی کردی! دلتو بزرگ کن 😃

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
چه اشکالی داره از شما کم که نشده اتفاقا شخصیت و منشتون اثبات شده دریغ نکن از کارهای مثبت بی زحمت

اره بخدا من همینو میگم ک منت منو کشیدن باز

ولی خیلییی بدی کردن بهم

از سر دلسوزی گفتم

اسم یه ارایشگر گفتی دیگه خواهر ، مگه چه لطف بزرگی کردی! دلتو بزرگ کن 😃

آخه خیلییی اذیت کردن واسه همین دلم باهاشون صاف نیست

حالا معرفی یه آرایشگاه اینقدر خودخوری نداره...اون زنگ زده زودتر آشتی کنید.روش بشه تو عروسی باهات چشم تو چشم بشه...فقط شانس بیاری ارایشگره گند نزنه بهش:»

تا وقتی خدا هست،ریشه ی هیچ آرزویی خشک نمیشه