2821
2789
عنوان

خیلی زشت شدم

531 بازدید | 33 پست

خانوما من پوستم خوب بود با اصلاح کردن تر زدم توش الان خیلی جوش دارم باید برم دانشگاه فردا یه کاری بگین انجام بدم فردا خوب باشه کرمی چیزی ..خودم زیاد نمیدونم 

برم پاکسازی  صورت انجام بدم امروز؟

زندگی کنید لطفا ❤️💕😍🤩🩵💙💚🩷💖💋کوبرام رفیق صوغرا💜 

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

کاری نکن خودش خوب میشه ولی دیگه اصلاحم نکن

با پشمای صورتم چیکار کنم؟

بنظرت برم پاکسازی یا بعد از پاکسازی هم جوش میزنم

به نظرم با صابون به آرامی بشور و فقط آبرسان ملایم بزن چون الان هر کاری کنی پوستت حساس تر میشه. اگه خیلی بدجور شده فردا ماسک تنفسی بزن همه فکر میکنن سرماخوردی😅 یا اینکه برات مهم نباشه

به جایه اینکه پول بدی پاکسازی فقط یه روز تاثیر داشته باشهپول بده مشاور رو اعتماد ب نفست کار کن

اعتماد بنفسم خیلی بالاست آخر آبان نوبت دکتر پوست دارم الان نمیدونم چیکار کنم نمیخوام ظاهرم زشت باشه 

محلول کیلیندامیسین بزن دستکاری نکن به نظرم فیشیال هم نرو فعلا

برای اصلاح هم با تیغ ابرو بزن که جوش نزنی

‏200 سال پیش وقتی آمریکایی ها در لجن و کثافت زندگی میکردند ایرانیان مسواک میزدند.200 سال بعد وقتی آمریکایی ها کره ماه را فتح کردند ایرانیان همچنان مسواک میزدند!! آخه بهداشت خیلی مهمه
با پشمای صورتم چیکار کنم؟بنظرت برم پاکسازی یا بعد از پاکسازی هم جوش میزنم

من پوستم سفیده پشم دارم ولی فقط پشت لب و زیر چوته رو اصلاح میکنم ترجیح میدم پشم باشه تا اصلاح 

اصلاح پوست رو داغون میکنم 

پاکسازی رو نمیدونم انجام ندادم تا حالا  

به نظرم با صابون به آرامی بشور و فقط آبرسان ملایم بزن چون الان هر کاری کنی پوستت حساس تر میشه. اگه خ ...

فکر خوبیه برا فردا ولی آخر آبان نوبت دکترمه بقیه روزا چیکار کنم خودم میگم برم پاکسازی کرمم بزنم

محلول کیلیندامیسین بزن دستکاری نکن به نظرم فیشیال هم نرو فعلابرای اصلاح هم با تیغ ابرو بزن که جوش نز ...

تو داروخونه ها هست؟

فکر خوبیه برا فردا ولی آخر آبان نوبت دکترمه بقیه روزا چیکار کنم خودم میگم برم پاکسازی کرمم بزنم

تا چند روز دیگه خوب میشه، فعلا گرمی و فلفل و بادام زمینی نخور و آرایش نکن