2777
2789

شیرینی بیشتر تمایل دارم بخورم

هوس چیزای ترش نه ولی عاشق نمک و چیزای شور شدم به شدت ماست و دوغ هوس میکنم میخورم مثلا دوغی که پر کف باشه گرم باشه و شور🥲اصلا روح از بدنم جدا میکنه

صبح تا ظهرم تایم تهوع منه اصلا معمولا اوکیم

و اینکه جز همونایی که گفتم لب به غذا نمیتونم بزنم☹️بشقاب برنج بزارن جلوم نهایت دو سه قاشق فقط با ماست خوردن زندم

الانم وارد هفت هفته شدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر

♡♡خلق عشق مسئله‌ای نیست، حفظ عشق مسئله است. عاشق شدن مهم نیست، عاشق ماندن مهم است. عاشق شدن حرفه بچه‌هاست، عاشق ماندن هنر مردان و دلاوران. سست عهدی‌های عشاق باعث شده که بسیاری از داستان‌های عاشقانه مبتذل در جایی تمام شود که عاشق به معشوق می‌رسد؛ حال آنکه مهم، از این لحظه به بعد است.مهم، پنجاه سال بعد است: دوام عشق... دوام زیبایی و شکوه عشق...✍ #نادر_ابراهیمی 📕 آتش بـدون دود

پسر...

خدایا بی پناهم، گوشه آغوش خود جاکن مرا  شبهایی تو زندگیم بود که خیال میکردم زیر انبوه رنج متلاشی خوام شد، اما صبح شد....   مدام به خودت بگو به مو میرسه ولی پاره نمیشه🤗🤗و خدا بند میزنه دلهایی را که هیچکس جز خودش از شکسته بودنشون خبر نداره🌹🌹🌹
منکه خیلی دوغ هوس میکردم و هنوزم خیلی دوس دارمبچم پسرهشیرینی جاتم نمیخوردم

خدا حفظش کنه برات عزیزم انشالله به سلامتی بغلش کنی به زودی برای منه تازه راهم دعا کن

خدا حفظش کنه برات عزیزم انشالله به سلامتی بغلش کنی به زودی برای منه تازه راهم دعا کن

ممنون عزیزم

انشاالله بارداری بی خطری داشته باشی و بسلامت زایمان کنی

❌️لایکم نکنید لطفا❌️

دختر

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.