2777
2789
عنوان

خواب پسر بچه دیدن

213 بازدید | 36 پست

سلام به همه دوستای خوبم

دیشب پریود شدم و حالم خیلی بد بود .هر ماه منتظرم که نشم.بااینکه چندماهه سقط داشتم.اومدم تو سایت نذرای مجرب برای بچه دارشدنو دیدم و نذر کردم چله زیارت عاشورا بردارم.دیشب خواب دیدم یه پسر بچه خیلی خوشگل و سفید به دنیا اورده بودم که حتی میتونست راه بره به همه نشونش دادم و گفتم بچه منه اما خودم باورم نمیشد .تااینکه گرفتم تو بغلم و شیرش دادم و بعد کلی قربون صدقه اش رفتم و میگفتم بچه منه بچه منه

ازخواب پریدم .به نظرتون تعبیرش چیه ؟ 

دلم خیلی گرفته

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

چقدر درکت میکنم 

الهی بزودی دامنت سبز شه

منم دیشب خواب دیدم یه دختر کوچولو ناز بغلمه انداختم رو پام خوابوندمش خیلی لپی و قشنگ بود خدا😔

خسته ام از انتظار خسته ام از حسرت...

خیلی خیلی زود باردار میشی یک نی نی سالم و زیبا و باهوش بعد میای منو تگ میکنی میگی دیدی درست گفتی بهم❤️🥰

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

چقدر درکت میکنم الهی بزودی دامنت سبز شهمنم دیشب خواب دیدم یه دختر کوچولو ناز بغلمه انداختم رو پام خو ...

خیلی سخته .گاهی حس میکنم حوصله زندگیو ندارم انگار یکنواخته

خیلی خیلی زود باردار میشی یک نی نی سالم و زیبا و باهوش بعد میای منو تگ میکنی میگی دیدی درست گفتی بهم ...

واقعا راسته؟

منم منتظرم دیشب خواب دیدم یه دختر کوچولو لپی و ناز و خیلی خیلی گوگولی بغلمه انداختم رو پام خوابوندمش 

چقدر درکت میکنم الهی بزودی دامنت سبز شهمنم دیشب خواب دیدم یه دختر کوچولو ناز بغلمه انداختم رو پام خو ...

شما هم به زودی مامان میشی خیلی زود خدا به همراهت باشه❤️

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

واقعا راسته؟منم منتظرم دیشب خواب دیدم یه دختر کوچولو لپی و ناز و خیلی خیلی گوگولی بغلمه انداختم رو پ ...

براتون نوشتم اتفاقا به خودتون انرژی مثبت بدین❤️