2777
2789
عنوان

به جوابم رسیدم 😭

129 بازدید | 9 پست

سلام ببینین من یه دختر ۷ ساله دارم و الانم باردارم . ۳۰ سالمه و لیسانس دارم ولی علاقه زیادی به رشته فیزیوتراپی دارم . برای همین دوست ندارم ازمون اموزش و پرورش بدم . دوست دارم برم دنبال علاقه ام . ولی چون شهر ما دانشگاه نداره مامانم میگه نمیتونی با دوتا بچه بری دانشگاه اونم تو شهر دیگه بچه هات ضربه میخورن . از طرفی هم به ازمون استخدامی هم اعتماد ندارم قبول بشم . گزینش و مصاحبه و اینا که شهر ما کلا ۲ نفر میگیره .  شما جای من بودید میتونستید بیخیال علاقه تون بشید و برای ازمون اموزش و پرورش بخونید؟ 

🔴علاقه ام هست ولی چه فایده چطور میتونم دوتا بچه کوچیک تنها بزارم برم . اگه سرما بخورن چی میشن . نکنه دختر بزرگم درس نخونه . نکنه غذا نخورن ضعیف بشن .

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نکنه به آرزوت برسی نکنه هیچ کدوم از اینا که میگی نشه نکنه دست بزاری تو دست خدا و اعتماد کنی بهش و موفق بشی 

این نکنه نکنه های منفی فقط از طرف شیطانه 

فوووقش هر جا دیدی دارن ضربه میخورن رها کن 

ببین یه واقعیتی همیشه هست 

اینکه ما به همه ارزوهامون نمیرسیم یه موقع هایی هرچی میخوایم نمیشه 

تو بگرد پیدا کن ببین به چی دیگه علاقه داری جز فیزیو برو سمت اون که بتونی از پسش بر بیای

من امسال نهایی هارو دادم فقط یه قدم دیگه فاصله دارم

امتحان نهایی ها با قبولی فرق داره تلاش کن اگه قبول شدی صد در صد برو کار دانشجویی بردار خرج پرستار برا بچه هاتو بده دخترتم که ماشاالله کلاس اوله خانومی شده برا خودش 

ببین حتی یک درصدم به حرف مامانت که مانع پیشرفتت میشه گوش نکن چون اونا نسل قدیمی هستن نمیدونن ما چقدر عاشق پیشرفتیم و اگه نریم تا عمر داریم حسرت میخوریم

متاهل 💞👨‍👩‍👧‍👧مامان دوتا گل پسر