سلام خانما .من از چند نفر شنیدم میگن توی دوران بارداری از دست کسی چیزی بخوری بچه در آینده یکمی مثله اون میشه این چیزا درسته؟یه آقایی توی فامیل داریم ۵۰سالشه آدم درستی نیست.همه ب نوعی ازش فراری هستن.چندروز پیش دامادمون کمی انگور و گردو بهم داد.الان فهمیدم اون آقا براشون برده بود اونم داده ب ما😅الان ب شوخی میگن بچت در آینده مثله این آقاهه زن باز نشه خوبه واقعا داره باورم میشه😁
سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی
اگه قرار بود اینجوری حساب کنی من الان باید شبیه انار فروش دم خونه مادرم اینا میشدم که مادرم در طول بارداری کیلو کیلو ازش انار میخرید و میخورد
روزی سگی داشت در چمن علف میخورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف میخوری؟! سگی که علف میخورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف میخوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف میخوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش... #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی
آره منظورم همینه.این یارو هم زن باز هست هم میره باغه این و اون انگور و گردو و بادام و این چیزا میاره.خودشم میگه باغه بابامه باغه عمومه باغه فلان فامیله.درحالیکه همه بیرونش کردن باهاش در ارتباط نیستن.از شانسه من دامادمونو دیده داده ب اون .اونم منو دیده بود داده بود ب من.
سلام اره از دست خیچ کسی نخور چون من به شخصه دیدم که هر چی اخلاق مزخرف طرف هست به بچه میاد و در ضمن توهم از دست همون مرده نگرفتی ولی دیگه نگیر و نخور مجبورتم کردن بگیر بزار زمین بگو حالم بده بعدا میخورم