2777
2789
عنوان

سلاممم

100 بازدید | 14 پست

سلام خانما .من از چند نفر شنیدم میگن توی دوران بارداری از دست کسی چیزی بخوری بچه در آینده یکمی مثله اون میشه این چیزا درسته؟یه آقایی توی فامیل داریم ۵۰سالشه  آدم درستی نیست.همه ب نوعی ازش فراری هستن.چندروز پیش دامادمون کمی انگور و گردو بهم داد.الان فهمیدم اون آقا براشون برده بود اونم داده ب ما😅الان ب شوخی میگن بچت در آینده مثله این آقاهه زن باز نشه خوبه واقعا داره باورم میشه😁

تو که از اون آقا نگرفتی از دست دامادتون گرفتی

سعی کردم با مشکلات زندگیم کنار بیام.بعضیاشون تاوان اشتباهات خودم بود که پذیرفتم و تا جایی که بتونم باهاشون مبارزه میکنم که نبازم.بعضیاشون هم فقط به دست خدا حل میشه و من عاجزم.و مطمئنم روزی خدا دستمو میگیره...خدایا شکرت..هزار مرتبه شکر که جواب سختی ها و رنج هامو به موقع میدی

دوستان عزیز و نازنینم

در علم ژنتیک نرینید

اگه قرار بود اینجوری حساب کنی من الان باید شبیه انار فروش دم خونه مادرم اینا میشدم که مادرم در طول بارداری کیلو کیلو ازش انار میخرید و میخورد

روزی سگی داشت در چمن علف می‌خورد. سگ ديگری از کنار چمن گذشت. چون اين منظره را ديد تعجب کرد و ايستاد. آخر هرگز نديده بود که سگ علف بخورد! ايستاد و با تعجب گفت: اوی ! تو کی هستی؟ چرا علف می‌خوری؟! سگی که علف می‌خورد نگاهش کرد و باد در گلو انداخت و گفت: من؟ من سگ قاسم خان هستم! سگ رهگذر پوزخندی زد و گفت: سگ حسابی! تو که علف می‌خوری؛ ديگه چرا سگ قاسم خان؟ اگر لااقل پاره استخوانی جلوت انداخته بود باز يک چيزی؛ حالا که علف می‌خوری ديگه چرا سگ قاسم خان؟ سگ خودت باش...     #زمستان بی بهار / ابراهیم یونسی

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یعنی دلت میاد منو بخوری

شیرین بهانه بود! فرهاد تیشه می‌زد تا نشنود صدای مردمانی را که در ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد ●فرهاد https://daigo.ir/secret/5806418625

آره منظورم همینه.این یارو هم زن باز هست هم می‌ره باغه این و اون انگور و گردو و بادام و این چیزا میاره.خودشم میگه باغه بابامه باغه عمومه باغه فلان فامیله.درحالیکه همه بیرونش کردن باهاش در ارتباط نیستن.از شانسه من دامادمونو دیده داده ب اون .اونم منو دیده بود داده بود ب من.

سلام اره از دست خیچ کسی نخور چون من به شخصه دیدم که هر چی اخلاق مزخرف طرف هست به بچه میاد و در ضمن توهم از دست همون مرده نگرفتی ولی دیگه نگیر و نخور مجبورتم کردن بگیر بزار زمین بگو حالم بده بعدا میخورم 

اینا همش خرافاته عزیز من 

یعنی چی

پدر و مادر این بچه شمایید

بچه ذاتش هم ممکنه حتی به پدر و مادرش نره

اینهمه آدم هست که سالم و درست بودن ولی بچه های ناخلفی داشتن حتی برعکس

پس این چیزا کاملا الکیه عزیزم