2777
2789
عنوان

اسپیرنولاکتون خوردم جوش زدم

82 بازدید | 13 پست

جوش نداشتم فقط مو زاید چانه داشتم و پریودام منظم ولی از وقتی اسپیرنو دکتر بهم داده مو زاید احساس میکنم کم شده ولی جوش میزنه کل صورتم و پریودام بهم ریخته .

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قرص قطع کردی جوشات بیشتر شد یا وقتی میخوردی عزیزم ؟

وقتی میخوردم کلا قطعش کردم باورت نمیشه چند دونه خوردم تا سه هفته خونریزی شدید داشتم خدا از دکترم نگذره🤕

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

وقتی میخوردم کلا قطعش کردم باورت نمیشه چند دونه خوردم تا سه هفته خونریزی شدید داشتم خدا از دکترم نگذ ...

واییی پس واسه شما هم مثل من شد صورتم گند زده شده پر جوش چرکی و لک ...دو ماهه میخورم  خدا از دکترای اشغال نگذره همینطوری دارو میدن .. میگه جوش از عوارض دارو نیس ولی من دقیقا وقتی این قرص میخورم جوش میزنم 

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني
واییی پس واسه شما هم مثل من شد صورتم گند زده شده پر جوش چرکی و لک ...دو ماهه میخورم خدا از دکترای ا ...

داروش هورمونیه با پزشکت مشورت کن سرخود قطعش نکن

خدایا بخاطر داده و نداده ات شکر داده ات نعمت و نداده ات حکمت است درخواست ممنوع🚫متاهل/متعهد💍

اگه مشکل هورمونی نداری لیزر کن

نمیدونم مشکل هورمون دارم یا نه تو فکر لیزر هستم مثلا دور ناف دور سینم و پاهام موهاش درشتن نمیدونم حالا از تیغ چیه واالا ولی صورتم مویی نیست گردن به پایین مویی😐😐

نمیدونم مشکل هورمون دارم یا نه تو فکر لیزر هستم مثلا دور ناف دور سینم و پاهام موهاش درشتن نمیدونم حا ...

باید بری دکتر غدد یا زنان...ازمایش بنویسه ولی  موهات رو با لیزر میتونی از بین ببری 

فقط مامانم👩‍👧فرشته زميني