2777
2789
عنوان

حمله پنیک

141 بازدید | 17 پست

بچه ها توی خواب یهو بهم حمله پنیک دست داده احساس میکنم میخوام بمیرم ترس افتاده به جونم استرس دارم هیچکس نیست باهاش حرف بزنم این حالت لعنتی یادم بره راه حلی دارید؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

حالت پنیک مال حالت بیداری هست 

حالت وحشت زدگی توی خواب رو بهش میگند وحشت شبانه 

اگر دیدید بار تکرار شد اول به پزشک مراجعه کنید که دور از جون مشکل جسمی نداشته باشید 

اگر موردی نبود به درمانگر اختلالات خواب مراجعه کنید 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈

نفس عمیق بکش قبل خواب چند دقیقه با صدای طبیعت و بارون مدیتیشن کن و اصلا قبل خواب خبرهای منفی نبین و قبل خواب چند تا چیز رو بشمار و براش شکر گذاری کن بی نهایت تاثیرگذاره

اگر مذهبی هستی میتونی یه سوره ی کوچیک از قرآن هم بخونی

من یهو سرم. میگیره سنگین میشعنبض میزنع یخ میزیزن انگاری توش احساس مرگ میگنم

من کل بدنم داغ میشه سرم سنگین میشه تپش قلب میگیرم تنگی نفس احساس میکنم قراره سکته کنم

حالت پنیک مال حالت بیداری هست حالت وحشت زدگی توی خواب رو بهش میگند وحشت شبانه اگر دیدید بار تکرار شد ...

یک خواب بد دیدم احساس کردم توی خواب سکته کردم بیدار که شدم حالم بد شد دیگه الان نمیتونم بخوابم

1. آب بنوش: کمبود آب می‌تونه باعث سردرد و حالت تهوع بشه. یک لیوان آب خنک بنوش.

2. استراحت کن: در یک جای آرام و تاریک دراز بکش. سعی کن چشمانت رو ببندی و نفس عمیق بکش.

3. کمپرس سرد: یک کمپرس سرد یا یخ روی پیشانی‌ات بگذار. این کار می‌تونه به کاهش سردرد کمک کنه.

4. زنجبیل یا نعناع: اگر امکانش هست، چای زنجبیل یا نعناع بخور. این‌ها برای تسکین حالت تهوع خیلی خوبند.

5. تنفس عمیق: چند دقیقه به آرامی نفس بکش. در این حالت، دم را به مدت ۴ ثانیه بکش و سپس به آرامی به مدت ۴ ثانیه بیرون بده.

6. حرکت نکن: اگر حالت تهوع داری، بهتره به آرامی دراز بکشی و از حرکات سریع پرهیز کنی.

7. مشاهده چیزهای آرامش‌بخش: شاید دیدن یک فیلم یا شنیدن موسیقی آرامش‌بخش بهت کمک کنه.

ندارم فقط خیلی هم خوابم میاد ولی میترسم بخوابم

چیزی نیست عزیزم گرم نگه داری بهتره من هروقت اینجوری میشم میلرزم گرم میکنم خودمو حس ترس فقط آروم باش اگه خیلی تپش قلب ساعت میاد این قرصی کع گفتن آرومت میکنه

من عاشق توام این یه جنونیه که اختیاریه ❤
یک خواب بد دیدم احساس کردم توی خواب سکته کردم بیدار که شدم حالم بد شد دیگه الان نمیتونم بخوابم

عزیزم 💔 

می خواید براتون روش ریلکسیشن بفرستم؟ 

نگین علینقی🌈کارشناس ارشد روانشناس بالینی🌈