2777
2789
عنوان

بچه ها كمك😔😔😔

103 بازدید | 17 پست

من از وقتي ك ازدواج كردم خيلي احساس بدي دارم فكر ميكنم وقتمو و جوونيم داره هدر ميره و همش صرف خونه داري و آشپزي ميشه حس ميكنم فردا ك بچه دار بشم بچه هام منو ي مادري ك فقط خونه داري و تميز كاري بلده و از هيچيم سر درنمياره ميدونن من دختر ك بودم ب دلايلي نتونستم درسمو ادامه بدم و ديپلمه ام و بعد ازدواجم شوهرم اجازه نداد ادامه تحصيل بدم همش فكر ميكنم از هم سن و سالام عقبم و احساس خيلي بدي دارم چيكار كنم؟؟؟؟؟

به چی علاقه داری برو یاد بگیر 

چشمانت را خوب باز کن و زل بزن به خوشبختیم این منم، همان آدمی که زمینش زدی، حالا درست دردست نیافتنی ترین نقطه ممکن از زندگیت ایستاده ام

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خب اینک کاری نداره مطالعه کن اگه فکر مدرکی که یه دانشگاهیی برو ولی با مطالعه بچه هات تو رو یه مامان متشخص خونه دار عاقل میبینند چون با مطالعه این ویژگی ها رو بدست میاری 

الهی در دل ما جز تخم محبت خود مکار ...
زبان دوست دارم بيشتر از اينكه نتونستم تحصيلاتمو ادامه بدم ناراحتم و خيلي اذيتم ميكنه مخصوصا اينكه خا ...

به نظر من تا بچه نداری هر طور شده راضیش کن که ادامه تحصیل بدی

چون هر چقدرم که دنبال کلاسای مختلف بری، بازم راضیت نمی کنه و دلت تحصیل می خواد

البته اگه انقدر دوست داشتی، باید موقع عقد شرط می کردی

زبان دوست دارم بيشتر از اينكه نتونستم تحصيلاتمو ادامه بدم ناراحتم و خيلي اذيتم ميكنه مخصوصا اينكه خا ...

چرا با اینکه خانواده شوهرت تحصیلکرده اند، شوهرتون نذاشت درس بخونی؟ دلیلش چی بود؟

چرا با اینکه خانواده شوهرت تحصیلکرده اند، شوهرتون نذاشت درس بخونی؟ دلیلش چی بود؟

دقيقا نميدونم ولي از حرفاش اينجوري برداشت ميكنم ك دوست داره من پايين تر از اون باشم هميشه

دقيقا همينجوريم ولي شوهرم راضي نميشه😔

به نظر من براش این حس و حالتو توضیح بده و بگو که خیلی تو روحیه ات تاثیر می ذاره

درسته که تحصیل، نشون دهنده ی شعور و کمالات یه نفر نیست ولی وقتی آدم دلش می خواد، دیگه هیچ چیزی نمی تونه جاشو پر کنه