چراهمشتکراریه۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 878 عنوان ی سوال 132 بازدید | 11 پست من الان دوتا گوشی دارم میخام تماسای ی خطمو دایورت کنم رو ی خط دیگه کد دایورت زدم فعال شد با ی گوشی دیگ امتحان کردم زنگ زدم به اون خطع فقط بوق اشغال میزد اون یکی خطه هم اصن زنگ نخورد یکی کمکم کنه لطفن 1403/08/06 | 02:21 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
far70 عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 9641 مشکلت چیه ؟ متوجه نشدم اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپنزنید🙏🏻 متاهل و متعهد😍 اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.
far70 عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 9641 کد دایورت ستاره ۲۱ ستاره شماره مربع اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپنزنید🙏🏻 متاهل و متعهد😍 اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.
چراهمشتکراریه۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 878 لغو کن دوباره بزن هرچی میزنم فعال میشه ولی وقتی امتحان میکنم اون یکی خط زنگ نمیخوره
چراهمشتکراریه۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 878 مشکلت چیه ؟ متوجه نشدم ی خطمو میخام دایورت کنم رو اون یکی خط دیگه ام فعالش کردم ولی وقتی امتحان میکنم با گوشی شوهرم زنگ میزنم روش فقط بوق بوق میزنه مگه نه باید رو خطی ک دایورت شده زنگ بخورع
چراهمشتکراریه۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 878 لغو کن دوباره بزن الان من یه خطو دایورت کنم رو ی خط دیگه یکی زنگ بزن روش شمارش رو کدوم میفته؟
far70 عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 9641 ی خطمو میخام دایورت کنم رو اون یکی خط دیگه ام فعالش کردم ولی وقتی امتحان میکنم با گوشی شوهرم زنگ میز ... اره اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپنزنید🙏🏻 متاهل و متعهد😍 اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.
چراهمشتکراریه۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 878 اره با این که فعال شده ولی تماسی نمیفته روش
far70 عضویت: 1402/02/25 تعداد پست: 9641 با این که فعال شده ولی تماسی نمیفته روش نمیدونم والا اقایون حتما بخونید🙏🏻اصلا درخواست دوستی ندید🙏🏻کامنت نزارید🙏🏻ریپنزنید🙏🏻 متاهل و متعهد😍 اینم برا بقیه کاربرا 😊فکر و عقیدم باهمتون فرق میکنه پ اگ پستی میزارم ریپ نزن اعصاب دوتامون بهم بریزی ❤️خودمم تا بتونم جوابت نمیدم😊خیلی کم دیدم حرفامو درک کنین.
برفیسابق عضویت: 1403/03/07 تعداد پست: 40500 الان من یه خطو دایورت کنم رو ی خط دیگه یکی زنگ بزن روش شمارش رو کدوم میفته؟ شماره میفته روی خطی که دایورت کردی که باهاش جواب بدی
چراهمشتکراریه۲ مدیر استارتر عضویت: 1403/05/23 تعداد پست: 878 شماره میفته روی خطی که دایورت کردی که باهاش جواب بدی این نمیفته مشکلم همینه نوشته ک فعال شده ولی نمیفته