2777
2789
عنوان

انتقام

231 بازدید | 13 پست

بچه ها یه نفر تمام اعتماد به نفسم زندگیم خودم جسمم روحم همه رو داد بر باد خیلی اذیتم کرد وحشتناککککک

حالا ازدواج کرده و رفته خوشبخت و راحت البته یه مدت یه مریضی بد گرفت زنشم ولش مرد ولی الان همه شرایطش خوب شد چطوری ازش انتقام بگیرم؟دلم اروم نمیشه باید یه جوری ازش انتقام بگیرم

مربی بدنسازی و پیلاتس

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

بابخشیدنش ازش انتقام بگیرباهدیه دادن آرامش به زندگیتو حدف اون ادم سمی و کینه اش از قلبت

اصلا نمیتونم ببخشمش بی نهایت اذیتم کرد من یه دختر بودم اون عوضی هرکاری به نفعش بود انجام می‌داد میخوام سرش بیاد دیدددد میخوام زجر بکشه مثل اون زمان من

مربی بدنسازی و پیلاتس

نه دیوونه اینجوری که خودتو بدبخت میکنی

الان داره راحت زندگیشو میکنه بدون مشکل پس چرا خدا انتقامجو نگرفت خودم باید انتقام بگیرم 

میبینم خوشحاله زندگیشو مبکنه میخوام خفه شمنمممممم

مربی بدنسازی و پیلاتس

الان داره راحت زندگیشو میکنه بدون مشکل پس چرا خدا انتقامجو نگرفت خودم باید انتقام بگیرم میبینم خوشحا ...

خب توهم خوشحال باش زندگیتو بکن یحور که پشیمون بشه از اینکه از دستت داده

یا رب نظر تو برنگردد...

خب توهم خوشحال باش زندگیتو بکن یحور که پشیمون بشه از اینکه از دستت داده

من الان نامزدم اصلا با اون یارو دوستم نبودیم حتی 

منو مجبور به جور کردن پول میکرد یا خریدن به سری وسایل یا خریدن سم موش و این چیزا خودش میتونست تهیه کنه ولی منو مجبور میکرد 

خیلی وقتا تعقیب میکرد خدایی میترسیدم تو خونه هم تنها باشم 

مربی بدنسازی و پیلاتس

چرااینکارو میکرد؟

فامیل یکی از دوستامه 

بعد دوستمو میخواست میگفت عاشقشم از این حرفا 

نمیزاشتم ازدواج کنن دوستمم خیلی عوضی بود بعد یه جوری میخواست زیل آبی بره که پای من وسط باشه خیلی جاهای وای من وسط شد منو سوال و جواب کردن پشت سر من حرف زدن 

این عوضیم این کارارو میکرد 

مربی بدنسازی و پیلاتس

فامیل یکی از دوستامه بعد دوستمو میخواست میگفت عاشقشم از این حرفا نمیزاشتم ازدواج کنن دوستمم خیلی عوض ...

مطمئن باش یه روزی نتیجه کاراشونو میبینن

یا رب نظر تو برنگردد...