2777
2789
عنوان

خیلی مهم

54 بازدید | 1 پست

دخترایی تینجر و اوایل نوجوانی ۱۳ به بالا تروخدا دوست نشدید رل نزنید با پسری که ۷ هشت سال ازتون بزرگتره نهایتش با ۶ سال  بزرگتر رل بزنید ۱۸ نوزده ساله مناسب دختر ۱۳ سالس چرا میگم با بزرگ رل نزنید چون اون از شما خیلی بزرگتره بیشتر میفهمه و گولتون میزنه منظورم گول زدن صرفن رابطه ج.نسی نیست اینکه نمیفهمید چی میگه احساساتش واقعی هس نیست سنش نزدیکتر باشه بیشتر میفهمید نمیگم رل نزنید چون ادم بلخرع باید تحربه کنه نمیشه ۲۰ سالش بشه بره ت ی رابطه گولش بزنن با ۲۰ سال سن نفهمه پس تحربه بکنید ولی با هم سن ساله تون من با اولین رلم توی ۱۵ سالگی بود طرف ۹ سال ازم بزرگتر بود و گول دوستمو خوردم که میگفت بچه خوب نیست ۱۹ بیست ساله برو با  بزرگترا منم اونموقع خیلی تاثیر دوستام بودم الان از دوستام کمک میگیرما ولی بعدش خودم فک میکنم منطقی تصمیم میگیرم ن بدون فکر هرچی گفتن انجام بدم خلاصه من با این رل زدم اولین تحربم بود بچه اون بزرگ ۲۴ سالش دیقن این رمانا بچه کوچیک میره با ۲۴ پنج ساله بازیش میده بد طور  😂😂 این میومد میگف شارژرتو بیار ببرم شارژم خراب شده خو زبون نداشتم بگمش مگه شارژری چقده برو بخر دوباره در میومد میگف دستمال کاغذیاتون تموم شد ی بسته بیشتر بخر یکیشو بیار برا من یعنی سممم فق میخواص منو تیغ بزنه بخدا هنوز مثش ادم ندیدم منم خر دستمال کاغذی برم براش رفتیم بیرون ی اب معدنی خشک خالی خرید ن گفت چیز دیگه ای میخوای یا چیزی ی بارم منو نبرد کافه منم بچه خر خو میدیدم تیغ زنه خرج نمیکنه چرا موندم باش تازع عاشقشم بودم مثلا 🤣🤣🤣 گف میخوام برم مسافرت بیا همو ببینیم فردا میرم تهران خب فرداش استوری گزاشت بالاش پیج یکی بود روشم نوشته بود نمیدونم یادم نیست ولی ی چیزی نوشته بود که یادم نیست چی بود ولی  فهمیدم عکس فیکه هیجا نرفته اصن نفهمیدم چرا دوروغ گف داره میره سفر گف بم پول قرض بده دادم فکنم ۱۰۰ تومن ۶ سال پیش ذیگه نداد هی گف برم سرکار میدم ی ادم الاف بود کار هم نداشت فق کازش بود پیام بده به همه برام پول بزنیذ و بقیه رو تیغ بزنه ی بار منو برد برام غذا خرید از کبابی فرداش هی میگف پولشو بده پولشو بده دهنو اسفالت کرد اسنپمم گف پول ندارم خودت بده حالا اگه تیغ نمیزد خرج میکرد واقعا نداشت میدادم ولی انگا جریان اینکه پسرا پرنسس شدن برا من ۶ سال پیش اتفاق افتاده بود 😑 هردفعه میگف برام کادو بخر لباس بخر هنزفوریتو بم بدع  اه چندشم شد چرا یکی باید هنزفوری یکی ذیگه رو بزاره تو گوشش کثیفه هربار بم پیام داذ دو کلمه میرف قهر میکرد من هی نازشو میکشیدم فوشم میداد تهش بهش زنگ میزدم بام دعوا میکرد الکی قشنگ منم بچه میشستم گریه میکردم انگا بابام دعوام کرده🤣🤣🤣 فق بیرون یکم بهتر بود که اونم برا سو استفاده تیغم بزنه بگه بعدن اینو بیار اونو بیار دوستام باهاش در ارتباط بود. هی براش پول میزد هردفعه پیامش میداد سلام خوبی یکم پول برام بزن به قران که پیامش همین بود ولی من که عاقل شده بودم مبگفتمش خر نشی بزنی ها اونم میگف چ عب داره تازع دوستم ازم بزرگتر بود دو سال من بچه ت چت بود 😑 من دو بار پول دادمش اون هزار بار بعد اکانتایی تلگرامه مونو زده بودیم رو گوشی هم بعد کات که شماره هاش میومدن ی بار رفتم ی شماره رو حذف مخاطب ژذم دیدم دختره کل شماره هاش دختر بوذ با اسم پسر سیو کرد بود بعد جالب این بود ۵ سال منو ول نکرد  تا پارسال هردفعه خط میگرف با ده خط پیامم داد هی بلاک میکردم اینستا در خواصت نمیدونم ت روبیکا در خواصت ایمیل پیام دیگه کی پیام میده به ایمیل ذهنش میرسع به ایمیلم هم میشه پیام داد جالبیش این بود من اصن ج شو نمیدادم این خسته نمیشد اخرین  بارم که پارسال روبیکا در خواصت داد ن رد کردم ن قبول رد میکردم کرماش بیشتر میشذ بیشتر پیام زنگ اینا میداد خلاصه که ۱۰۰ صذ شخصیت مهمه ولی به نظر من  اگه ۹ سال از من بزرگتر نبود کمتر بود سنش ۱۹ بیست بود کمتر از اینا کارا میکرد ولی سن من مثلا نزذیکش میبود میفهمیذم این داره تیغم میزنه اینا ندمش پول و یا سریع کات میکردم 

تاریخ استارت رژیم 1۴۰۳/۵/16: وزن اولیه : ۹۲                  وزن فعلی :  ۶۲۹۰۰ وزن هدف : 59                                    به امید خدا ۵۹ میشم   😪🥲                                      tatliti به امید اومدن  خبر ازادی سلطان 🖤💔😭و کم شدن حبسش 

تا آخر نخوندم خیلی زیاد بود.

اونوخت پدر مادر داشتی اون زمان؟

۱۵ سالگی ؟رل؟

دوست نی نی سایتیه من که داری الان امضامو میخونی دعا میکنم الهی که به همممممه آرزوهات برسی.🥰🥰🥰 تو هم منو دعا کن😘😘