2777
2789
عنوان

کرم موبر صورت هیدرودرم خوبه یا ن

2719 بازدید | 23 پست

من بند میندازم یا وکس میکنم یا شیو میکنم جوش میزنم چیکار کنم پوستم خیلی حساسه با کرم مو بر جوش نزدم 

درکل خوبه یا برای پوستم ضرر داره؟

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من هم سینره رو امتحان کردم هم هیدرودرم دوتاشون بدرد نمیخوره فقد ب افراد خاصی میسازه من سینره رو ک زدم صورتم دچار سوختی شد مجبور شدم دویس هزارتومن بدم ترمیم کننده تا چن وقتم لک داش دگ الان ب لکاش دقت نکردم رفته یا ن رو نمیدونم چون همه جای صورتم بود باس با زیر چونم مقایسه کنم

یروز جنازمو رو دوشتون میزارم

من شیو کردم موهای صورتم به شدت ضخیم شد و جوش 🫠

من تغییری نداد همونجور بود که بود چون از اول من پرمو بودم کلا 

ولی جدیدا زیر چونه ام یکی دوتا تار ضخیم در میاد که ربطی به تیغ نداره وگرنه من کل صورتم شیو میکنم باید تو پیشونی و یا لپ هم در میومد ولی این فکر کنم هورمونی باشه 

نمیدونم البت ما ژنتیکی خانم ها پرمو هستن، سونو رحم که سالم بود پرولاکتین هم آزمایش نرمال بود نمیدونم شاید راه ها دیگه واسه مشکل هورمونی باشه برای تشخیص🤷🏻‍♂️

من شیو کردم موهای صورتم به شدت ضخیم شد و جوش 🫠

بعد شیو ژل زد جوش سینره بزن،شمعو رو یه قسمت از صورتت امتحان کن قبلشم صورتتو نشور بعدشم ژل بزن بزا همینجوری بمونه

یروز جنازمو رو دوشتون میزارم

من تغییری نداد همونجور بود که بود چون از اول من پرمو بودم کلا ولی جدیدا زیر چونه ام یکی دوتا تار ضخی ...

اها من هر موقع هر جاییم شیو کردم بیشتر و ضخیم شد

من هم سینره رو امتحان کردم هم هیدرودرم دوتاشون بدرد نمیخوره فقد ب افراد خاصی میسازه من سینره رو ک زد ...

وای چه بد من هیدرودرم استفاده کردم خیلی پوستم میسوخت کلیمرطوب کننده زدم خوب شد

اها من هر موقع هر جاییم شیو کردم بیشتر و ضخیم شد

ببین این فکر میکنی ضخیم میشه ولی واقعیت نداره 

من هر راهی رفتم باز جوش و خارش داره البت من اینجور نیس بلافاصله بعد شیو خارش بیاد 

تا دو روز اصلا مشکلی نیست اما روز سوم خارش میفته به جون بدن و نقطه نقطه قرمز میشه این بخاطر نوع اصلاح یا حساسیت به ژیلت اینها نیست بخاطر رشد مو هست و بیماری فولیکولیت 

بدن من مو در اومدن انگار اینجور تصور میکنه داره سوزن در میاد مثه عضو پیوندی که پس بزنه 

پس نوع شیو زیاد تاثیر نداره من با دستگاه خط زن vgr میزنم که چند میلی مو میمونه و دیگ جوش اینها هم درکار نیست چون رشد از زیر پوست اتفاق نمیفته