ghazaleeeeeee مدیر استارتر عضویت: 1400/07/30 تعداد پست: 9960 عنوان دلتنگی 40 بازدید | 6 پست کیا وقتی دلتنگیشون زیاد شه گریشون میگیره.... من برا پارتنرم خیلی دلم تنگ شده ی فیلم ک دیدم زدم زیر گریه یهو زنک زد پشت گوشیم بغض و گریه ام مشخص بود بنظرتون ضایع بازی دراوردم؟ 1403/08/06 | 00:31 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
پیشی_کوشولوی_دم_پشمک عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 16641 نه چه ضایعی دلتنگشی خب باید کلیم کیف کنه اینقد دوسش داری عاقبت درد دلم در به درت خواهد کرد🖕🏻
ghazaleeeeeee مدیر استارتر عضویت: 1400/07/30 تعداد پست: 9960 نه چه ضایعی دلتنگشی خب باید کلیم کیف کنه اینقد دوسش داری خیلیه چندماهه ندیدمش شهر دیگس... یهو فیلمو دیدم دلم ترکید الان هی خودخوری میکنم چراگریه کردم فک نکنه ادم ضعیفیم🤦🏻♀️
پیشی_کوشولوی_دم_پشمک عضویت: 1403/07/20 تعداد پست: 16641 خیلیه چندماهه ندیدمش شهر دیگس... یهو فیلمو دیدم دلم ترکید الان هی خودخوری میکنم چراگریه کردم فک نکنه ... حق داری منم ۳ ماهه پارتنرمو ندیدم اصن میترسم اینستارو باز کنم چون کلی کلیپ عاشقونه و آهنگ و فلان میبینم همیجوری اشکام میریزه فقط💔ولی قایم نمیکنم میگم به پارتنرم عاقبت درد دلم در به درت خواهد کرد🖕🏻
amir_zamani عضویت: 1403/07/30 تعداد پست: 139 خیلیه چندماهه ندیدمش شهر دیگس... یهو فیلمو دیدم دلم ترکید الان هی خودخوری میکنم چراگریه کردم فک نکنه ... منم دلم واسه اکسم تنگ شدههمین الانشم غصم میگیره اکس خطابش میکنمعشق زندگیم بود.قرار بود خانومم بشه.نمیدونم چرا زد زیر قول و قرارهامونکاش اونم دلش تنگ میشد و برمیگشت. وقتی که خدا در دل های شکسته جای دارد،چرا به دستان کسی که بارها دلم را شکست بوسه نزنم...
ghazaleeeeeee مدیر استارتر عضویت: 1400/07/30 تعداد پست: 9960 حق داری منم ۳ ماهه پارتنرمو ندیدم اصن میترسم اینستارو باز کنم چون کلی کلیپ عاشقونه و آهنگ و فلان میب ... خیلی سخته دلتنگی
ghazaleeeeeee مدیر استارتر عضویت: 1400/07/30 تعداد پست: 9960 منم دلم واسه اکسم تنگ شدههمین الانشم غصم میگیره اکس خطابش میکنمعشق زندگیم بود.قرار بود خانومم بشه.نم ... توکل بخدا کن🌱