2777
2789
عنوان

زگیل تناسلی hpv

217 بازدید | 23 پست

خانم ها  اقایون توجه کنید

متاسفانه این بیماری اونقدر شیوع پیدا کرده 

که میشه گفت هیچکس ازش در امان نیست

هیچ سن و سالی نمیشناسه متاهل و مجرد هم نداره

لطفا مراقب خود و بچه هایی جوون و نوجوون تون باشید

این بیماری هیچ دارو و درمانی نداره

هیچ وقت هم از بدن پاک نمیشه

من در ازمایشگاه کار میکنم

و روزانه کلی تست مثبت داریم

از دختر ۱۵ ساله تا زن ۶۰ ساله درگیر

این بیماری باعث انواع سرطان میشه

لطفاااااا حواستون جمع کنید....

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_

راه انتقال؟؟؟

خدایا خواهر کوچیکه هم صاحب خونه بشه الهی آمین😍 ‏یه چیزایی رو نمیشه تو مدرسه و دانشگاه، کف خیابونا و دوردورها یا تو مهمونی و جمع دوست‌ها یاد گرفت، باید سر سفره‌ی پدر و مادرت یاد بگیری.مثل حیا، شرف، حرمت، نجابت، مردونگی و تعهد!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اونموقع ک یه عده دنبال هرزه گری بودن و ازادی کوفیتشون به تبعاتش فکر نکردن .. تر و خشک باید باهم بسوزه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40

دُنبـالَم نَیـا ، اسـیر میشـی .. 🚶🏻                                              دَرخـواسـتِ دوسـتی رَدِ ! 

متاسفانه واکسنش ایمنی کامل نمیده

در برابر پرخطرها اگر کامل تزریق بشه در سن مناسب ایمنی میده واکسن ۹گانه

لایک نکن هموطن🫡🥲🗿زندگی زیباست اما عادلانه نیست_هیچکسو قضاوت نکنید_دعا کنید من خوشبخت شم_
رابطه جنسی،رابطه دهانی

من خیلی وحشت دارم از این بیماری .حتی استخر و لیزر نرفتم از ترسم ،از دکتر که سوال کردم نگفت صد در صد رابطه ،من حتی از پرو کردن لباس هم بیزارم☹

خدایا خواهر کوچیکه هم صاحب خونه بشه الهی آمین😍 ‏یه چیزایی رو نمیشه تو مدرسه و دانشگاه، کف خیابونا و دوردورها یا تو مهمونی و جمع دوست‌ها یاد گرفت، باید سر سفره‌ی پدر و مادرت یاد بگیری.مثل حیا، شرف، حرمت، نجابت، مردونگی و تعهد!
اونموقع ک یه عده دنبال هرزه گری بودن و ازادی کوفیتشون به تبعاتش فکر نکردن .. تر و خشک باید باهم بسوز ...

دقیقا همینطوره

خیلی ها قربانی میشن