2777
2789
عنوان

ولی دلتنگی چه بده

88 بازدید | 11 پست

بخصوص که طرفت اینروزا از لحاظ کاری شلوغ و خسته باشه

نسخی پس میده آدم اصلا

دلم میخواست الان خونه خودمون بودیم:)

حداقل پیش هم بودیم

من توان اینهمه دوری رو ندارم

چیکار کنم واقعا :)

باهاش هم حرف زدنی میگه صبر کن💔💔

خیلی دور شدیم خیلی :)

دلم براش تنگ شده لعنت ب من

لعنت به من بشه ک با هر بار میبینمش بیشتر عاشقش میشم 

و خودم احساس میکنم بیشتر از چشمش میوفتم اینبار واقعا داغون بودم پیشش چون

برای رسیدن ب خواستم و شنیدن جواب مثبت از جایی ک منتظرشم برام  لطفاً صلوات بفرستین 🙏🏻یا امام حسین یا حضرت ابوالفضل به شما واگذار کردم کارمو به لطف خودتون صلاحم قرار بدید این کارو شما هیچوقت منو دست خالی بر نگردانید به شما توکل میکنم 🤲🏻📿

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

یکی از دلایلی که از عاشق شدن میترسم

خیلی بده :) فکر کن نصف زندگیم رو حدودا منتظرش بودم 

عشق بچگی خیلی بده 

برای رسیدن ب خواستم و شنیدن جواب مثبت از جایی ک منتظرشم برام  لطفاً صلوات بفرستین 🙏🏻یا امام حسین یا حضرت ابوالفضل به شما واگذار کردم کارمو به لطف خودتون صلاحم قرار بدید این کارو شما هیچوقت منو دست خالی بر نگردانید به شما توکل میکنم 🤲🏻📿

به خصوص دلتنگی برای کسی که می‌دونی دیگه هیچوقت نمی‌تونی ببینیش😭خدا هیچ آدمی رو دلتنگ نکنه:)

:)))) وای خیلی بده خیلی خدا ب دل هامون صبر بده

مرسی که حرفای دلمو زدی لعنت به عشق

لعنت ب عشق واقعا 

دیگه از پسش بر نمیام می‌دونی احساس میکنم دیگه دارم زمین میخورم 

انتظار کشیدن مضخرفه

انتظار کشیدن برای دیدنش برای اینکه وقتش بشه تا همه چی حل بشه

دلتنگی که دیگه خواب و خوراک رو میگیره

لعنت ب عشق واقعا دیگه از پسش بر نمیام می‌دونی احساس میکنم دیگه دارم زمین میخورم انتظار کشیدن مضخرفها ...

منم واقعا دیگه بیشتر از این در توانم نیست 

فقط خدا خودش میتونه از این دوران عبورم بده من دیگه مخم نمیکشه زده به جسمم دلتنگیه

منم واقعا دیگه بیشتر از این در توانم نیست فقط خدا خودش میتونه از این دوران عبورم بده من دیگه مخم نمی ...

منم همینطور 

کمبود اعتماد ب نفس از طرفی هم میاد

من واقعا مغزم رد داده

وای دقیقا منمممممنم دیگه نمیتونم فقط دارم میگذرونم

ایشالا خدا کمکمون کنه