2777
2789
عنوان

بی محلی

156 بازدید | 11 پست

سلام خانما اگر شما برید توی جمعی و مادرشوهرتون بهتون بی محلی کنی و حرف نزنه باهاتون، هر جایی شمارو ببینه بره اون طرف بشینه و حرف نزنه چیکار می کنید

در صورتی که شما هیچ کاری هم نکردین 

الان اشک تو چشمام جمع شده، چطور می تونه؟؟؟؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شماهم ری اکشنی نشون نده..بهش بی توجه باش ن اعتراض کن و ن حتی ب شوهرت چیزی بگو.هرجور باهات رقتار میکنه عین خودش باش توهم نادیدش بگیر😏

از من طلبی نداری پس مراقب حرف زدنت باش😉سایت جای خالی کردن عقده و کمبود و خَلاهای شخصیت شما نیست🙌اگ جواب کامنتتو ندادم یعنی《جواب ابلهان خاموشیست》حکیم ابوعلی سینا💫

هیچی حفظ ظاهر میکنم تا کسی متوجه نشه که من نگرانم بابت این رفتارش. اگرم کسی پرسید میگم نه چیزی بینمو ...

نادیده می گیرم ولی چطور می تونم باهاش صحبت بکنم 

نمیشه باهاش صحبت کرد 

به همه می پره فقط حق رو برا خودش می  دونه

تو خلوت باهاش صحبت کن و بگو چیزی باعث ناراحتیش شده که با صحبت حلش کنین 

وگرنه اگه الکی خودشو میگیره و میخواد مادرشوهر بازی دراره که ولش کن جوری رفتار کن انگار وجود خارجی نداره

❌آقایون درخواست دوستی ندین ❌                  تلاش میکنم، چون می‌خوام وقتی موفق شدم قیافه اونایی که منتظربودن نتونمو ببینم.              

تو خلوت باهاش صحبت کن و بگو چیزی باعث ناراحتیش شده که با صحبت حلش کنین وگرنه اگه الکی خودشو میگیره و ...

مورد دومه 

سر بهانه های الکی داره خودشو می گیره و مادر شوهر بازی در میاره، 

من اصلا دوست ندارم باهاش صحبت کنم در این مورد

مورد دومه سر بهانه های الکی داره خودشو می گیره و مادر شوهر بازی در میاره، من اصلا دوست ندارم باهاش ص ...

به مادرم گفتم فقط این جور باهام رفتار میکنه 

مامانم گفت چطور دلش میاد عروس به این خوبی گیرش اومده

نادیده می گیرم ولی چطور می تونم باهاش صحبت بکنم نمیشه باهاش صحبت کرد به همه می پره فقط حق رو برا خود ...

پس فقط بی توجه باش. همونطوری که با بقیه هستی با اونم باش. بالاخره یه جایی متوجه میشه اینطوری شعور خودش رو زیر سوال میبره

همین کار می کنمولی وقتی میبینمش اذیت میشم

اصلا و ابدا ب روی خودت نیار...انگار ن انگار..مگ محتاج توجه و محبتشی تو😏بهت محل گذاشت بزار نذاشت عین خودش باش نادیدش بگیر ولی خدایی نکرده حواست باشه بی احترامی نکنی ک از چشم شوهرت بیوقتی

از من طلبی نداری پس مراقب حرف زدنت باش😉سایت جای خالی کردن عقده و کمبود و خَلاهای شخصیت شما نیست🙌اگ جواب کامنتتو ندادم یعنی《جواب ابلهان خاموشیست》حکیم ابوعلی سینا💫

مورد دومه سر بهانه های الکی داره خودشو می گیره و مادر شوهر بازی در میاره، من اصلا دوست ندارم باهاش ص ...

پس ولش کن باهاش صحبت نکن وقتی فایده نداره 

توم ندیدش بگیر 

احتمالا ایشون میخواد با این روش جلب توجه کنه شما جدی نگیریش اصلاح میشه 

❌آقایون درخواست دوستی ندین ❌                  تلاش میکنم، چون می‌خوام وقتی موفق شدم قیافه اونایی که منتظربودن نتونمو ببینم.