2789
عنوان

بچهها بیاین 😔

96 بازدید | 8 پست

من آدم مذهبی ای نیستم ، نه حجاب دارم نه نماز میخونم اما به دو تا چیز اعتقاد دارم ، اولیش به خدا ، دوم هم به اذیت نکردن خلق خدا . ولی یه مدتیه حس میکنم خیلی دور شدم از خدا ، دیگه تو زندگیم تو لحظه هام حسش نمیکنم ، دیگه برای کسی دعا نمیکنم . نکنه خدا منو یادش رفته باشه . لطفا نگین به خاطر بی حجابی و بی نمازیم هست ، به اعتقادات هم احترام بذاریم . شما به جز نماز چجوری یاد خدا میکنین ؟

منم حس شمارو دارم

ولی حس میکنم انگیزه ای واسه نماز هم ندارم، کلا افسردگی بدی گرفتم به زور دارم زندگی میکنم

🩷سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم(اردیبهشت 1403)|| من تنهاییام رو کشیدم،حسرتام رو خوردم،حس مضخرف ناکافی بودن رو بیشتر از هرکسی از نبودنات و نخواستنات تجربه کردم،فرصتام رو هم دادم،دیگه درست هم بشی و بیای سراغم منم که دیگه "نمیخوام".(29فروردین1404)||من تمام خاطراتی که حتی در ذهنم از تو داشتم را پاک کردم دیگر تمایلی برای فکرکردن به آنها ندارم، خاطرات خوبت حسرت و نفس عمیقی را در من زنده میکند و خاطرات بد ات نفرت و دل شکستگی را، هیچکدامشان را نمیخواهم یادآوری کنم، از تو برای من فقط یک حس به جا مانده، یک حس قدیمی و کمرنگ که گه گداری از دلم میگذرد... (10تیر 1404)|| فکرمیکردم از تو درمان شده ام، مثل مخدری که از خون بیرون میرود. خواستم بنویسم سم، دلم نیامد. هم آینده ای برایمان وجود ندارد و هم ترک عادت فکرکردن به تو برایم غیرممکن شده است. هم نمی‌خواهم برگردی و هم دلم برایت تنگ شده، نمی‌دانم اگر دوباره پیغامی از تو بگیرم چه حسی خواهم داشت(27 تیر 1404)|| پس از تو، دیگر پذیرش نبودن ها، رفتن ها و پذیرش اینکه انسان ها نا امید کننده اند برایم راحت تر است (16شهریور1404)|| از من انسان جدیدی ساخته شده،کمی بی عاطفه تر کمی قدرتمند تر، کمی اجتماعی تر، اما در حق مردم مهربان تر شده ام، هنوز اعتقاد دارم اعمال انسان به او برمیگردد، از نگاه به گذشته بدم می آید، گذشته برای من تمام شده(1 آذر 1404)|||

منم حس شمارو دارمولی حس میکنم انگیزه ای واسه نماز هم ندارم، کلا افسردگی بدی گرفتم به زور دارم زندگی ...

نه من زندگیمو دوست دارم 

تلاشمو میکنم 

سالمم 

پدر و مادر خوب و سالم دارم

همه چیم خوبه 

از این همه چی بودن که به لطف خدا ولی من هیچ وقت تشکر نمیکنم خجالت میکشم 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

منم خیلی اهل نماز نیستم

یعنی گاهی میخونم گاهی نه

ولی وقتایی که اینطوری میشم میفهمم به خاطر همینه

واقعا هیچ چیزی مثل نماز ارتباط بین بنده و خدا نیست..یه مدت آدم میشم و واقعا حالم خوب میشه بعد دوباره یادم میره😐

چه دل پاکی داری😍

مممنون عزیزم 

از درون پاکم چیزی واقعا تو دلم نیست 

شدیدا کینه ایم شدیدا به همه آدما تو نگاه اول حس بد دارم 

همیشه هم میگم آخه برای چی ؟

مگه چکار گردن ؟

میدونم مشکل از منه 

همش حس،میکنم دلم تاریک شده سیاه شده 

خیلی انرژی منفیم خیلی زیاد 

خیلی از خدا دورم 

از دور دختر خوشحال و باحال و پایه و خنده روییم 

نمیدونم بخاطر استرس چیه گذاشتم دست زمان سپردم 

ولی همیشه خجالت زده خدام 

نمیدونم چکار کنم 

من از بچگی تو یه شهر مقدس بزرگ شدم همیشه با اوت حضرت ارتباط داشتم و هر وقت میرفتم پیشش آروم میشدم ولی الان ها وقتی میرم اون حس رو ندارم همش همش یه حس خجالته 

نذر کردم اگه خوب بشم اگه از این حال هوام در بیام اگه تونستم درک کنم اونا هم منو دوست دارن 

چند سال خادمیشونو بکنم زائراانشونو هاشونو رایگان درمان کنم 😔😔😔😔

مممنون عزیزم از درون پاکم چیزی واقعا تو دلم نیست شدیدا کینه ایم شدیدا به همه آدما تو نگاه اول حس بد ...

الهی فدات شم

منم عاشق امام رضا

عااااشقاااا

توروخدا دعام کن

خجالت چرا؟؟

باهاشون حرف بزن...تو خلوتت گریه کن

او خود امام رضا کمک بخواه

الهی دورش بگردم خیلی مهربونه

خییییییلی

الهی فدات شممنم عاشق امام رضاعااااشقااااتوروخدا دعام کنخجالت چرا؟؟باهاشون حرف بزن...تو خلوتت گریه کن ...

وای من تو شهر خواهرشون بزرگ شدمممم 

البته خودم متولد یه جای دیگه ام 

سه سالگی اومدم قم 

بعدش دیگه تهران دانشگاه 

الان هم مهاجرت کردم 

نصف ناراحتیم به خاطر همین بابت که چجور دلم اومد از قم خارج بشم دلم لک زده برای حضرت معصومه  خیلی مهربونه خیلی هوامو داره و داشته همیشه حتی از،راه دورم حسش میکنم 

آخرین بار ساعت ۳ صبح رفتم حرمش