2789
عنوان

دلم سیاه شده

1942 بازدید | 188 پست

سلام دوستان چیکار کنم خیلی عذاب میکشم پنج سال با یه خانمی خیلی درگیری داشتم درگیری که دلمو شکست و خیلی بهم تهمت زد ولی بازم باهم رفت و آمد رو داشتیم تا اینکه سه ماه پیش بخاطر تهمتی که دوباره بهم زد قطع رابطه کردم باهاش حالا مدام به فکر کارا و اذیتاشم و بدشو می‌خوام دلم سیاه شده نمی‌دونم چیکار کنم می‌خوام جوری بشه که اصلا دیگه یادم نیاد همچین آدمی رو می‌شناختیم ولی نشخوار فکری گرفتم از دست اذیت هاش،واگذارش کردم خدا  ولی نمی‌خوام بدشو بخوام دست خودم نیست خواهشاً راه حلی بدین 

امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به نظرم ذهنت رو ببر به سمت چیزهای دیگه ،یه کاری انجام بده که بهش فکر نکنی

بعد هم از توی ذهنت حذفش کن فکر کن این آدم وجود نداره

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

به نظرم ذهنت رو ببر به سمت چیزهای دیگه ،یه کاری انجام بده که بهش فکر نکنیبعد هم از توی ذهنت حذفش کن ...

اخه زیاد میبینمش لامصب رو چیکار کنم بدشو نخوام 

اخه زیاد میبینمش لامصب رو چیکار کنم بدشو نخوام

نسبت بهش بی تفاوت شو ،جوری که اگر کنارتون هم باشه ،نبینیش

میشه برای شفای پدرم و حل مشکلاتم یه صلوات یا حمد شفا بخونید  اللّهمَّ صَلِّ عَلی فاطِمَهَ وَ ابیها وَ بَعلِها و بَنیها وَ السِّرِ المُستَودَعِ فیها بِعَددِ ما احْاطَ بِه عِلْمُکَ.                                               ان شاءالله خیر و برکتش به زندگی خودتون برگرده

یعنی منم شده یه آدمی مثل اون دلم سیاه شده

نه چرا روی خودتون اسم میذارید.این یه واکنش طبیعی هست که وقتی بهتون تهمت و توهین شده ناراحت بشید.ولی یه مشاوره خوب میتونه کمکتون کنه حالتون بهتر بشه عزیزم و احساس بهتری پیدا کنید

نه چرا روی خودتون اسم میذارید.این یه واکنش طبیعی هست که وقتی بهتون تهمت و توهین شده ناراحت بشید.ولی ...

کلیپ های سعید عزیزی رو گوش میدم خوب حرف میزنه

نه چرا روی خودتون اسم میذارید.این یه واکنش طبیعی هست که وقتی بهتون تهمت و توهین شده ناراحت بشید.ولی ...

پس چرا بدشو می‌خوام اگه دلم سیاه نشده ؟

من می‌خوام تقاص کارهاش رو پس بده ولی نبخشیدمش ولی دیگه که بیام براش آرزو بد کنم بدی بخوام نه دست خودم نیست نمی‌خوام اینجوری باشم 

خب خیلی اذیتتون کرده این چیزایی که گفته هرکسی باشه همینطوری میشه دیگه

تاپیک های قبلیم رو خوندی ؟بخدا یه لحظه آرامش ندارم نشخوار فکری گرفتم