2777
2789
عنوان

خیانت شوهرم

1070 بازدید | 36 پست

سلام . من بیست و شش ساله و شوهرم سی و سه ساله هست . نزدیک دو ساله ازدواج کردم و یک پسر نه ماهه دارم از همون دوران عقد از شوهرم رفتارای مشکوک میدیدم ولی مامانم میگفت نه فک میکنی . کلا آدم بدبینی نیستم . ولی یه چند ماهه ک دیدم رفتارای شوهرم خیلی مشکوک تر شده . رمز گوشیشو پیدا کردم و متوجه شدم با خانومای زیادی رابطه داره  . تو اینستاگرام با یه آیدیه ناشناس بهش پیام دادم ک قصد دوستی دارم . بلافاصله شمارشو داد . حتی عکس پسرمونو یبارم تو تلگرامش نذاشته تا خانما فک کنن مجرده . هنوز بهش چیزی نگفتم . چیکار کنم بنظرتون؟

تعداد رای : 5
نظرسنجی
1
3
60%
2
2
40%

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اول عزمتو جزم کن

دوم مدرک جمع کن و اسکرین بگیر

سوم مهریتو بزار اجرا

چهارم بابای

🍂🍂 ازم نخواه با تو بموووووووووونم 🍂🍂☔👫  تو هیچی از من نمیدوووونی  اگه بگم رازه دلم رووووووووو....تو هم کنارم نمی مونی  آخ تو هم کنارم نمی موووونی....

اول ازهمشون اسکرین بگیر برا خودت جایی نگهدار چون کاملا انکار میکنه.

دوم اینکه مشکل تنوع طلبی و عدم تعهد داره ببرش روانشناس

😍😍دوست جونی میشه برا حاجت دلم دعاکنی؟😍😘😚😙😗😍

باهاش طرح دوستی بریز

ببین نیازاش چین از زنا و دخترای مردم

چ کم و کاستی داره

و حرف ازش بکش ک دوست داره زنش چجور ادمی باشه

و در اخر رفتار خودتو با خاسته های همسرت مقایسه کن ..اگه کم گذاشتی ک جبران کن...اگه هم زیاده خاه بود ک در جریانش بذار و بگو حاظر ب ادامه زندگی باهاش نیسی

من خانه ام را پر از رنگ میکنم...پر از عطر زندگی...نان گرم میکنم ...گل میخرم و شعر مینویسم...و باور دارم کلام فروغ را که زندگی یعنی همین بهانه های کوچک خوشبختی .... .

عزیزم مدرک جم کن وبه خونوادشم سریع بگو .به نظرم قصدت جدایی باشه.با خودت کنار بیا اگه خوب شدنی نی باس بری از زندگیش.هیچ وقت هیچ وقت خودتو تو این زندگی حروم نکن حیف لحظه لحظه زندگی که خاسته باشی با استرس باشی

باهاش طرح دوستی بریز ببین نیازاش چین از زنا و دخترای مردم چ کم و کاستی داره و حرف ازش بکش ک دوست ...

وااای خدا یعنی میگید این خانوم بیاداین کار رو بکنه تا عیب های خودش رو بدونه این کار نهایت حقارته 

مردی که با چند نفر در ارتباطه مریض جنسی هست و راهی برای اصلاحش نیست