2777
2789
عنوان

چادر مشکی گم شده

690 بازدید | 48 پست

بچه ها سلام شبتون بخیر

چادر مشکی یکی از اعضای خانواده ی من تو خونه گم شده یعنی انگار یکی اومده برداشته مطمئن هستیم که تو خونه بوده و گم شده

خیلی فکرم مشغوله چه کاری میشه با چادر کرد اخه چرا باید ببرن حالا باید چیکارکنیم؟؟ 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

گرونه خب🙁دلیل بیشتر از این برا دزدی😂ولی مطمئنم پیداش میکنینهمون تو خونه س

نه عزیزم چادر ساده و دم دستی بود گرون نبود اصلا ولی امیدوارم خدا از دهنت بشنوه تو خونه باشه یه چیزایی راجب چادرمشکی و دعا جادو تو همین نینی سایت خوندم واقعا میترسم

یادمه کفش منم همین طوری گم شد تو خونه بود و یه بار فقط پوشیده بودم 

میگن دعایی نی نی سایتی ها میگیره برام دعا کنید که به چیزی که براش تلاش کردم برسم🍓🤍🌱 اگه دعا کردید ریپ بزنید تا براتون صلوات بفرستم🤍✨️

باد برده😂😂🤝🏻

امیدوارم اینطوری باشه چون شسته بودیم و پهن کرده بودیم ولی اخه هیچ لباسی رو باد نبرده همون یدونه رو برده؟چادرم وقتی خیسه سنگینه خب 

بخاطر قیمت و این چیزا اصلا نگران نیستم بخاطر دعاجادو میترسم

نه عزیزم چادر ساده و دم دستی بود گرون نبود اصلا ولی امیدوارم خدا از دهنت بشنوه تو خونه باشه یه چیزای ...

دقیقا از من هم کهنه شده بود

ولی سوغات کربلا بود ودوستش داشتم

اللهم صل علی محمد وآل محمد وعجل فرجهم.                          یا غیاث المستغیثین

نه عزیزم چادر ساده و دم دستی بود گرون نبود اصلا ولی امیدوارم خدا از دهنت بشنوه تو خونه باشه یه چیزای ...

الهی هرکی بد کسیو میخواد ب خودش برگرده

بسپار خدا ایشالا ک پیدامیشه