2777
2789
عنوان

یکی و دوست دارم

76 بازدید | 4 پست

دوستان ی پسری و الان نزدیکه ی سال و خورده ایه ازش خوشم میاد خودشم می‌دونه الان فعلا خدمته بعد مدت ها دیدمش اصا انگار ن انگار ی بار پیام دادم بلاک کرد ی بارم گفت من اهل دوستی نیستم منم دختر بدی نیستم از نظر ظاهری ام بد نیستم از این دخترایی هم نیستم ک با کسی اوکی شم تاحالا تو رابطه ام نبودم  ولی این پسررو واقعا دوست دارم اونم بچه خوبیه هول نیست جفتمونم حد و حدود خودمون و میدونیم میگین چیکار کنم لطفاً نگید ولش کن ی راه حل بدین 

من میگم ولش کن چون پسره شما رو نمی‌خواد و شما نقش آویزون و داری هیچ پسری دختری رو که دوست داشته باشه بلاک نمی کنه عزیزم 

میشه هرکس امضامو خوند برام صلوات بفرسته ؟ امام رضا شما ضامن آهو شدی قربونت برم میشه ضامن منم بشی!؟من شکستو پذیرفتم 🦋🤍اما می‌دونم همیشه اینجوری نیست 

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/