2777
2789

امیدوارم خدا به دلتون نگاه کنه و خواسته تون رو قبول کنه

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید .

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ی چیز می گم تو رو خدا تست کن ایشالا نتیجشو ببینی . شبا وضو بگیر رو به قبله ی زیارت ال یاسین بخون ده دیقه هم وقتتو نمی گیره بعد با امام زمان صحبت کن و خواستتو بهش بگو و بگو تو یار و یاور و تکیه من کمکم کن ایشالا به سرعت جوابتو بده

خودم انجام ندادم

#راهکار

باز شدن بخت دختران به دستور آیت الله بهجت (ره):

حدیث کسا را در شب جمعه بخوانید با این شرط اینکه

چادر را بیندازید روی سرتان و شمرده شمرده و ارام ارام بخوانید و حضور امامان را تصور کنید و لابه لای دعا حاجتتان را بگویید وتکرار کنید...

این روش آیت الله بهجت است برای ازدواج که تا 5 شب جمعه باید انجام بشود...

اینکه بخوایی اسم منو با تحقیر ریپلایی کنی یابری تاپیکام رو شخم بزنی که درجوابم حرفی بزنی،تبریک میگم تو عقده ایی هستی پس اب خنک بنوش🥛😊دَر من هست هزار من،که گَر بشکند یک من زاده شود مَن دیگر...! 💚🌱(سه تاکاربری ۹۸ امو ترکوندن!دیگه خط ندارم🫤جناب سروان ولوم کن🤦🏻‍♀️)