2777
2789
عنوان

هدیه گرفتم از یه دوست مجازی مهربون

346 بازدید | 20 پست

کاش میتونستم جبران کنم ولی بهم گفت من برای جبران اینکارو نکردم و فقط دلی بوده ... بعدش تقریبا اون ارتباط قطع شد ولی یادگاری قشنگی برام موند ،ممنونم ازت دوست مجازی ،یه مقدار دیره برای تشکر کردن ولی داستانایی پیش اومد که ترجیح میدادم تو اون دوران کسی رو ناراحت نکنم 😊🌹متنشو نمیذارم چون میترسم راضی نباشه ولی عکس دوتا کتابی که برام هدیه فرستادن رو میذارم ،اگر خوندین بهم بگین کدومو اول بخونم ؟ 

الهی مرا آن ده که آن به ... 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اولی رو نخوندمولی دومی کتابی هست که ارزش خوندن داره کمی سنگین هست و بعضی از جملاتش هم مبهمه وقتی اول ...

چه خوب ،ممنونم ،پس از دومی شروع میکنم 🙏

نظرات کاربر بهخوان و مه خوندم ار دوتاشون تعریف کردن چون نویسندگان معروفه و آثار فاخری دارن ولی دوم ...

ممنون مهربونم ،مرسی ،چشم حتما

واووو🥲🥲ماشالا چه هموطن مهربونیی

آره واقعا 😊 تبریزا همه مهربونن ،من جز خوبی ازشون ندیذم ،زنداییمم اهل تبریز هستن و یه خانواده اصیل و خوب