2777
2789
میشه بیشتر توضیح بدی؟

برای اینکه یه چیزیو روشن ببینی باید نورش به چشمت برسه حالا یا نور از خودشه یا نور بهش خورده و منعکس شده

فضا بی نهایته مثه اتاق نیست که نور خورشید به اطرافش بخوره و منعکس بشه و برگرده به چشمتچ

سوال پوستی یا پزشکی داشتید درخدمتم

چون هیچ ماده ای وجود ندارد که نور خورشید رو منعکس کنه، در واقع ۹۹ درصد جهان رو پاد ماده تشکیل میده که ویزچژگی های برعکس ماده هستش، به خاطر همینم فضا همیشه سیاهه، وگرنه نور وجود داره

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نور ب فضا میرسه مث زمین ولی فضا خلاهست،ینی خالیه ماده نداره ک جذبش کنه و بازتاب بده و ما روشن ببینیمش

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

با یه لامپ چقدر میشه یه اتاق 1000 متری رو روشن کرد طبیعتا  اطراف لامپ روشن تر و هر چی ازش دور شد تاریکی بیشتر میشه 

انقدری که ترقوه ؛ رگ ؛ ته ریش ؛ سینه ؛ باسن ؛             چال لپ ؛ گودی کمر ؛                                               و بقیه پستی بلندی های بدنمون طرفدار داره،            عقاید و اخلاق و خط فکریمون طرفدار نداره!                  توعصر حاضر حتما باید یه چیزیت زده باشه بیرون       یارفته باشه تو                                                        تاشایسته بشی 
پس بقیه سیارات چطور نور میدن

سایراتمادن،جامدن،خلا نیستن،نورک بهشون میخوره جذب و منعکس میدن

بُدوان هم بهمون نمیرسن🤏دەچم بۆ ورمێ دم دم لەڕێمە،گوڵوەنی یارم یادگاریەوپێمە❣️هەڤاڵ گیان هیوا و هەتاوت لەبیر نەچێ ,manamaام

پس بقیه سیارات چطور نور میدن

بقیه سیاره ها از خودشون نور ندارن

خورشید چون ستاره هستش درون خودش نور داره و مثل یک منبع نوره که به سیارات هم نور میده

میان همه گشتم و عاشق نشدم من،تو چه بودی که تو را دیدم و دیوانه شدم من🥹🫂❤️و تو به تنهایی جهان منی❤️A❤️