2777
2789
عنوان

خجالتی

106 بازدید | 5 پست

سلام عزیزان دختر من سرکلاس انفرادی پاسخ معلم نمیده چکار کنم تو رو خدا .من خیلی روش کار کردم روانشناس بردم تا بهتر سه اما هنوز خجالت درش هست و سر کلاس پاسخ نمیده

تعداد رای : 1
نظرسنجی
1
1
100%
2
0
0%
منم بچه بودم اینجوری بودم معلمم همیشه بهم میگف جلو اینه با خودت حرف بزن و برای خودت جلو اینه توضیح ب ...

اتغاقا خیلی تو آینه حرف میزنه به خدا این خجالت عین بختک افتاده روش طفلی.همه چی بلده روش نمیشه حساب بده یا انجام بده .یک سال مهد میره امسالم پیش دبستانیه یک سال همه آشنا شده ولی هنوز با مربیا گرم نیست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

الهی هنوز خیلی کوچیکه🫠

بآور کن قبلنا یک ماه مهد وایسادم عادت کنه بعد کلاس نمی‌رفت کلاس که رفت کم وایمیسته رفیقم نداشت کم کم خوب شد  الان یه عالمه رفیق داره با اونا حرف میزنه اما با مربی کم خواستش نمیگه سر کلاس دست جمعی میخونه همراهی میکنه اما دکی میپرسه معلم ن نمیگه .خیلی نگرانشم نکنه سال دیگه مدرسه جواب نده اذیت شه باور کنید یادگیری بد نیست خیلیم تشویقش میکنم .خیلیم شیرین زبون تو خونه خوشمزه حرف میزنه اما چه فایده .نمیدونم گاهی میگم نکنه استرس میگیره جواب نمیده من یکسال روانشناسا بردم بازی درمانی کردیم اما خوب زیاد دوست نداشت و پیشنهاد دارو داد والا من ترسیدم گفت روزی یک سی سی فلوکستین بده بهش س سروتیوین مغز میره بالا حس شادی میده کمرویی بهتر میشه ولی من میترسم نکنه بد باشه آخه دارو ندیدم کمرویی رفع کنه  

بآور کن قبلنا یک ماه مهد وایسادم عادت کنه بعد کلاس نمی‌رفت کلاس که رفت کم وایمیسته رفیقم نداشت کم کم ...

شاید چون نمیتونه احساس راحتی کنه با مربی 

کادو بگیرین براش و بدین مربی بهش بده احساس دوستانه کنه منم دقیقا همینجوری بودم یادمه معلمم منو اخر زنگ نگه میداشت بغلم میکرد بهم کادو میداد خیلی دوستش داشتم