2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی شرایطت سخته که این جوری

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
خیلی شرایطت سخته که این جوری

سخته ؟ افتضاحه میگه فقط مامانم ولی خدایی مامانش کم نزاشته واسش نه که تک پسره اصلا دیگه خسته و کلافه شدم بگه مامانش بهش بمیر میمیره 

سخته ؟ افتضاحه میگه فقط مامانم ولی خدایی مامانش کم نزاشته واسش نه که تک پسره اصلا دیگه خسته و کلافه ...

درسته کم نزاشته ولی این وسط فقط شما آسیب میبینی چون زیاده روی میشه از حدی بگذره

خدااا جونم عاااشقتم تو بودی که تو بدترین شرایطم کنارم بودی خودت میدونی دیوونه وار عاااشقتم اسم قشنگتو روی دستم تتو کردم تا وجودتو در خودم بیشتر از همیشه احساس کنم 😘🥰🧡
درسته کم نزاشته ولی این وسط فقط شما آسیب میبینی چون زیاده روی میشه از حدی بگذره

ایشالله خیر نبینه دلم میخاد نبینمشوم تازه تو یک ساختمون قراره زندگی کنیم

ایشالله خیر نبینه دلم میخاد نبینمشوم تازه تو یک ساختمون قراره زندگی کنیم

بد از بدتر 

با نامزدت صحبت کن حداقل برید جای دیگه برای زندگی 

چون ازمامانش حرف شنوی داره بدت میاد یا فکر میکنی مادرت اولویتش هست و شما بعدی هستی ناراحتی

دقیقا آخرش مامانش میمیره یک خواهر داره نامزدم شوهر داره نمیشه آخه همش گیر پسرش باشه