2777
2789

چند تا از تاپیکای یه بنده خدایی رو خوندم همش در حال پز دادن زندگیش بود از اون پزای زیرپوستی مثلا گفته بود شوهرم خیلی خوبه کلی برام خرج میکنه دوستم داره همه کاری برام میکنه ولی من همش میگم کاش میشد طلاق بگیرم برگردم مجردی عشق و حال حوصله این زندگی رو ندارم😐😑 فازش رو نمیدونم ولی اگه واقعی باشه و تاپیکاش برگرفته از رمان نباشه بدبخت شوهر همچین آدم دمدمی مزاجی، تازه اینی که تعریف کردم تاپیک خوبش بود چندتا از تاپیکای دیگه شو خوندم انگار داشتم رمانای ده هشتادیا رو میخوندم😹 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چیکارشون داری ول کن بزا خوش باشن 

رویاپردازی خوبه

چیزی ک متاسفانه من دیگه اصن نمیتونم نمیدونم چرا

چ زمستان غم انگیزی خواهدشد ماه دی باشد و آغوشت کم باشد.برای از دست دادنت زمستان فصل نامردی ست.

پس باید خدمت عرض کنم که ۸۰ درصد سایت دهه هشتادی هستند 😂 البته من نیستم

خب دهه هشتادی داریم تا دهه هشتادی

یک دهه هشتادی 23سالشه یکی دیگه14سال

تمدن ایرانی و زبان پارسی🏛، شاخاب پارس🌊، ملی گرایی و کوروش هاستایی🗻، ایران پرستی و دشمن ستیزی⚔️، نیایش مزدا(خدا) و دوری از اهریمن گرایی🔱، شب چله ها زنده داری و نوروز ها خوشحالی🎆، چهارشنبه سوری ها دور آتش رقصیدن و 7 آبان ها افتخار هر ایرانی🎇، سپندارمذگان ها دلبری ❣️و سالروز اسارت جهانشاه ها سوگواری🖤                                                          ☆این است هویت یک ایرانی☆                                                                                                   حال تو یا هویت داری یا که بی نام و نشانی                                                                                       از هر تاریخ و تمدن باستانی یا واژه نامه و اسامی پارسی  سوالی داشتید در خدمتم 💙