2777
2789
عنوان

عوارض مصرف گل

993 بازدید | 45 پست

خریت محض کردم کلاس نهم بودم گل کشیدم مصرف کردم مثل احمقا الان هیچی یادم نمیمونه خر شدم لکنت دارم با این حال رشته انسانی میخونم وای خدا لعنت کنه رفیقم رو تروخدا نزارید بچه هاتون با همه کس بگردن اگ آزادی رو نداشتم الان پشیمون نبودم کاش آزادی نداشتم کاش میموندم تو خونهههه و نمیرفتیم بیرون😭😭😭😭😭😭😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

آزادی جنبه میخواد عزیزم چرا کاری میکنی بقیه مادرا از اینی که دخترا هستن بدتر محدودشون کنن

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا

برو. دکتر حداقل

تنهایی؛آدم پوچ می‌گیره، آدم غنی تحویل می‌ده.آدم ضعیف می‌گیره، آدم قوی تحویل می‌ده.ذهن بسته می‌گیره، ذهن باز تحویل می‌ده.آدم سطح می‌گیره، آدم خبره تحویل می‌ده.آدم‌ گم شده می‌گیره، آدم مصمم تحویل می‌ده.تنهایی، یه نوع دستگاه اپدیته. دستگاه آدم سازیه.آدم توی تنهایی راهشو پیدا می‌کنه و ساخته می‌شه.مهم نیست چند سالته، خوبه که تنهاییتو دوست داشته باشی.و اگه از تنهایی فراری هستی یا می‌ترسی. بدون به شدت قراره آسیب ببینی.-دیاکو.

۱۲امم 

۹ سال تو مدرسه ای بودم ک بچه ها مشروب میخوردن هر چیزیم میکشیدن با هر کس و ناکس هم بودن 

از سال دهم رفتم تیزهوشان 

الان انسانیم معتاد و مشروب خور هم نشدم 

هر جاام بخوام میرم ، حتی همینطوری از در خونه بزنم بیرون نمیگن هوی کجا و این حرفا 

پس چی شد؟ به خانواده و خودته نه آدمای اطرافت 

اون قدر دیگه به خودت تلقین نکن ذهنت رو بازسازی کن با پشتکار و تکرار و استمرار

👍👍👍کاملا درست میگید

واقعا تلقین تاثیر دارع

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃