2777
2789

هیچوقت‌ هیچوقت‌ به جز خانوادتون‌ به هیچ کس‌ مخصوصا دوستاتون‌ اعتماد نکنید 

من با یکی از دوستام‌ از اول راهنمایی‌ رقابت‌ درسی داشتیم 

بر خلاف اون که با چاپلوسی‌ و زبون بازی معلم‌ هارو جذب‌ خودش میکرد من حتی واسه عید ها هم هیچ جا نمیرفتم‌ و میموندم‌ خونه و درس میخوندم 

گذشت تا کلاس ۹م‌ من نفر اول و اون نفر دوم شد با چاپلوسی‌ رفت پیش مدیر و نمره هاش دستکاری کرد من شدم نفر دوم و اون‌ اول 

تا دوستای‌ خیلی خیلی صمیمیش‌ رفتن اعتراض کردن و معدلش‌ رو بردن به همون‌ نمره ی قبل با اینکه کسایی‌ که اعتراض کردن حتی باهاش توی یک کلاس نبودن 

گذشت‌و گذشت تا پارسال من  شیراز دانشگاه دولتی قبول شدم و این خانم‌ به ظاهر دوست هی میگفت که ن بری پیام نور شهر خودمون‌ خیلی بهتره از اینکه اینهمه هزینه کنی خوب منم فکر کردم و همون سال رفتم دانشگاه آزاد یه رشته ای همون سال خوندم حالا امسال متوجه شدم ایشون بر اساس سوابق تحصیلی رفته یه رشته تو مشهد میخونه‌

چقدر ناراحتم از اینکه من چقدر باهاش روراست بودم‌ و فکر میکردم به فکر منه و چقدر اون آشغال بوده 

بدترین ضربه رو بهم زده و حالا حالم‌ اینقدر گرفتس‌ از اینکه به حرفش‌ عمل کردم 

راه خودتون‌ رو همیشه برید به هیچ کس کاری نداشته باشید و هیچ وقت موفقیت‌هاتون‌ رو برای کسی تعریف نکنید باور کنید هیچ کس دلسوزتون‌ نیست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم چرا بی عقلی خودت رو میذاری پای دیگران بقیه هزار جور حرف میزنن به آدم تو چرا گوش دادی

عریزم اول‌ اینکه درست صحبت  کن 

دوم اینکه چندین‌ بار هر روز به من زنگ میزده‌ و بهم میگفته‌ یا برو پیام نور یا بمون‌ سال دیگه باهم کنکور بدیم 

اولم‌ قرار بود بازم بمونم‌ که باهم کنکور بدیم بعد رفتم دانگشاه

عریزم اول‌ اینکه درست صحبت کن دوم اینکه چندین‌ بار هر روز به من زنگ میزده‌ و بهم میگفته‌ یا برو پیا ...

من درست صحبت کردم واقعا ! یه متنی نوشتی و نظر خواستی نظرمو گفتم بازم میگم کارت کاملا بی عقلی بوده! الان پول شهریه رو تو میدی یا اون؟ حسرت دانشگاه دولتی شهر بزرگ و خوب رو تو داری یا اون؟ 

چرا اونموقع به اینا فکر نکردی ؟ مگه چاقو گذاشته بود زیر گلوت از آینده خودت چرا دفاع نکردی 

الآنم که حقیقت رو می‌شنوی ترش می‌کنی ... آدم گاهی باید چهارتا حرف بشنوه تا اصلاح بشه 

دو دوست هستیم که یکی متاهل اونیکی مجرده نسبتی هم باهم نداریم 🤦🤣

من درست صحبت کردم واقعا ! یه متنی نوشتی و نظر خواستی نظرمو گفتم بازم میگم کارت کاملا بی عقلی بوده! ا ...

عزیزم‌ منم دارم میگم که اشتباه کردم و این تایپیک‌ رو زدم که دیگران‌ ،مخصوصا‌ کنکوری ها این اشتباه رو نکنند

نگفتم چاقو گذاشته زیر گلوم‌

در هر صورت هر کسی یه تاثیراتی رو بقیه میزاره و ممکنه  به حرفش‌ عمل کنن