2777
2789
عنوان

کنترل خشم

62 بازدید | 5 پست

یه ماموریتی بود نوبت دوستم بود گوشیشو جواب نمیداد رئیسمون بهم گفت من برم منم گفتم متاسفانه نمیتونم برم مگر اینکه شیفتمو باهمین خانوم جابه جا کنم وقتی از ماموریت برگشتم رئیسم قبول کرد تو ماموریت بودم رئیس زنگ زد دادو بیداد که به خانوم فلانی زنگ زدم گفته چرا برای ما شرط میزاره منم گوشیو قط کردم کلی گریه کردم کلی عصبانی شدم از ماموریت برگشتم پر از خشم وگریه رفتم پیش رئیس کل همینجوری گریه میکردم وعصبانی بودم کلی پیش رئیس کلم خراب شدم چون حرفای چرند گفتم الان نمیدونم چی کار کنم دارم میسوزم نمیدونم از همکارم انتقام بگیرم چی کارکنم چه جوری خشممو اصلا کنترل کنم

در مقابل ادم سمی و ظالم خشمتو درست نشون بده چرا از حقت بگذری  که بعدا هزار تا مریضی بگیری ؟میتونی مثل ی ادم منفعل ترسو تو سوراخ قایم شی ولی بعدا مدام خودتو سرزنش میکنی 

در مقابل ادم سمی و ظالم خشمتو درست نشون بده چرا از حقت بگذری که بعدا هزار تا مریضی بگیری ؟میتونی مث ...

چی کار باید میکردم ؟ یه بارم همین کارو کرد باهاش دادو بیداد کردم زنگ زد حراست بیمارستان اومدن ابرومو برد نمیدونم دیگه دراین مواقع چی کار کنم دادوبیداد کنم زنگ میزنن حراست میاد

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چی کار باید میکردم ؟ یه بارم همین کارو کرد باهاش دادو بیداد کردم زنگ زد حراست بیمارستان اومدن ابرومو ...

نباید طوری رفتار کنی که دشمنت بتونه دست پیشو بگیره 

مثل خودش باهاش برخورد کن

ببین محل کارم پسری بود برای اینکه با روحو روان بقیه بازی کنه وقتی سلام میکرد از الفاظ بدی استفاده میکرد مثلا سلام احمق ومیخندید کسی بهش اعتراض میکرد قیافه مظلوم میگرفت من فقط دارم شوخی میکنم بخندیم چقدر بی جنبه ایی بعد اون طرف که اعتراض کرده بود ادم بده این ماجرا میشد

من همیشه منتظر بودم بیاد سراغ من چون رفتار سمیشو روی همه خالی میکرد ولی یواش یواش و موذیانه

بالاخره نوبت من شدگفت‌سلام پشمک منم جواب دادم سلام کونکَش جلوی همه 

فقط قیافشو باید میدیدی اون لحظه نمیتونست بگه چرا گفتی چون منم میگفتم شوخی کردم چرا ناراحت شدی !

دقیقا عین خودش لحن خودش رفتار خودشو تکرار کردم وکلی همکارا تشکر کردن چون با خنده همرو تحقیر میکرد مثل شاخای مجازی شیاد دروغگو که تو استدریاشون هر روز با شوخی و خنده کلی بار ملت ساده میکنن و مردمو تحقیر میکنن

تو یجوری رفتار میکنی مقصر، طلبکار میشه اشتباه خیلیا اینه با ادم بدذات و بی رحم باید مثل خودش باشی 

نباید طوری رفتار کنی که دشمنت بتونه دست پیشو بگیره مثل خودش باهاش برخورد کن ببین محل کارم پسری بود ب ...

الان مثلا تو موردی که من بالا گفتم شما بودی چه جوری رفتار میکردی 

الان مثلا تو موردی که من بالا گفتم شما بودی چه جوری رفتار میکردی

من‌دقیق اون همکار و محل کارت و مسائل مربوط به کارتو نمیدونم، ولی عین خودش رفتار میکردم اگر توان نشوندن سره جاشو نداشتم با دشمنم قویتر از خودم باشه