2777
2789
عنوان

مذهبیاا بیاین

171 بازدید | 16 پست

داشتم نماز میخوندم بعد سرمو گذاشتم رو مهر جوش زده بودم ازش خون اومد مهرم خونی شد نمازمو قطع کردم 

الان وضو باطله؟

مهرو چیکار کنم بشورم؟

آن که او ز غمت دل بندد چون من کیست ؟

دخترا من تو این چند سال کلی برای مربی و برنامه‌های مختلف هزینه کردم ولی هیچ‌وقت نتیجه‌ای که میخواستم نگرفتم.

یکی از دوستام فیتامین رو معرفی کرد و الان بعد از ۶ ماه واقعاً تغییر رو حس میکنم، حتی اطرافیانم هم متوجه شدن 😅

خوبیش اینه که هم تو خونه میشه تمرین کرد هم باشگاه. گفتم اینجا معرفی کنم شاید به دردتون بخوره ❤️

نماز نباید بشکنی گناهه 

و وضوت درسته

بعد نماز فقط آب میکشیدی همین 

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              
جراحت جزء مبطلات وضو نیست مهر شسته نمیشه مگه این که اونقدر بتراشی که اثری ازش نمونه

به همون سرعت که نفود نکرده به داخل مهر، میشه آبش کشید.

لطفاً یک صلوات بفرستین برای تعجیل در فرج امام زمان (عج)
چه سخت مثل سوال کنکور بود🤣

دهنت سرویس

ماهی به آب میگه دوستت دارم آب میگه ولی من باید برم ، ماهی میگه اگه بری میمیرم، آب با غرور تنه ای به ماهی میزنه و میگذره میره دنبال موج!.. میره سمت موج ، موج وقتی پسش میزنه با دل شکسته بر میگرده پیش ماهی، ولی ماهی در نبود آب مُرده.. من برای او، او برای آن؛️ 

خون کمتر از یک سکه کوچیک نجس نیست. البته خون جراحتو خون وضو رو باطل نمی‌کنه

منظورم برای نماز خواندن بود

یعنی اگه مقدار خون خیلییی کم باشه میشه باهاش نماز خوند

تو باغ زندگی فقط یه تک‌گله اونم من