سلام ،خانما یه سوال دارم ،من الان تو دوران عقدم ،یه خواهر دوقلو دارم که متاسفانه به فاصله یکماه باهم عقد کردیم ، متاسفانه مامان من کلا همیشه پشت اون و خانواده شوهرشه و همیشه منتظر کوچکترین چیزی از طرف من و شوهرم و خانوادشه که ازشون ایراد بگیره،اینم بگم که خانواده خودمون سطح بالایی هستیم و خانواده شوهر منم هم سطحمونن و میشه گفت واقعا از هیچی واسمون کم نمیذارن ولی خانواده شوهر خواهرم نه سطحشون یکم پایینتره نمیدونم چرا انقدر مامانم ازونا حمایت میکنه،الان بحثمون شد سر اینکه مامانم میگه اینا باید عقدنامه رو قبل عروسی موقع حنابندون بیارن با کادوها و خریدا بدن بهمون چرا خانواده شوهرت عقدنامه رو همینجوری داد بهت ،چون خانواده شوهر خواهرم میخوان اینکارو کنن انگار کار درست اینه حالا سوالم اینه که واقعا این رسمه؟؟یا نه
باردار نیستم ، واسه رسیدن به هدفمه .... کااااهش وزن ، حداقل ۱۰ کیلو عااالی عاااالی میشه.... به امید خدا که ایندفعه میتونم و مث دفه های قبل شکست نمیخورمممم
آره خیلی جاها رسم دارن با شیرینی میبرن تحویل خانواده دختر میدن. ولی عقد نامه من دست خودمه😜😜😜
❤الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
ما نداریم این رسم رو.....حتما خانواده شوهرت هم این رسم نداشتن....اصلا دنبال مقایسه کردن نباشید.....تو هم اصلا ب خانواده شوهرت نگو چون باعث ناراحتی میشه